Loomis Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Witam Jestem "szczęśliwym" posiadaczem karty Asus WiFi-g na PCI. Historia jest następująca. Za pierwszym razem z powodzeniem kartę zainstalowałem, skonfigurowałem i śmigała. Musiałem jedank ją na pewien czas wyjąć toteż odinstalowałem i wyjąłem. Przy ponownej instalacji zaczęły się schody. Po włożeniu karty Windows Xp wykrywa ja jako "kontroler sieci", ale nie włącza już automatycznie kreatora dodawania sprzętu, a ja też nie mogę ręcznie zauktalizować sterownika! Po wciśnietu "aktualizuj.." nic sie nie dzieje. Po instalacji oprogrogramowania do niej i restarcie tez się nic nie dzieje. Ani drgnie. Dodam tez jako ciekawostke, że nie jestem teraz w stanie zauktualizowac żadnych sterów do żądnego sprzętu. Podobny problem ma mój znajomy z całkowicie inna karta i innej płycie głownej. Podejrzewam więc, że to problem samego XP. Wszelkie pomysły mile widziane, bo jestem juz bliski wysłania sprzętu lotem koszącym z drugiego piętra. Moja płyta głowna: Gigabyte-KT400-8235-6A6LYG0VC-00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...