k9pa Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nie umie sie zdecydowac, pomożecie?? :wink: Sony ma: + D-Sub,DVI + 16,7 mln kolorów - szeroką podstawę - 250 cd/m2 - TCO 99 Samsung 913N + wiadomo na czym sie stoi (duzo opisów na forach) + TCO 2003 + 300 cd/m2 + Pivot - 16,2 mln kolorów - D-Sub Nie umie sie zdecydować bo nie wiem czy ten SONY jest ok. Nigdzie nie umie znaleść recenzji tego monitora ani żadnych testów. Samsung jest nieporównywalnie bardziej rozpowszechnionym monitorem i z tego co czytam to niezawodnym. Może wy mi pomożecie dokonać prawidłowego wyboru. PS. czy to prawda co mówią o tym DVI ?? bo w sumie to w znaczym stopniu przeważa na korzyść Sony :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verul Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jakby co to pivot'em sie nie kieruj, bo dla przecietnego uzytkownika to niepotrzebny bajer, a i tak na zwyklych monitorach on nie ma sensu ze wzgledu na katy widzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k9pa Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jakby co to pivot'em sie nie kieruj, bo dla przecietnego uzytkownika to niepotrzebny bajer, a i tak na zwyklych monitorach on nie ma sensu ze wzgledu na katy widzenia. no nie napisalem ze częściej monitora używam do pisania niż do gier i oglądania filmów, wiec mysle ze mi sie może przydac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 PIVOT przy TN to zbedny gadzet - obejzyj to na zywo a zobaczysz jak nierowno podswietlony jest panel - zeby bylo ladne i jednolite tlo trzeba patrzec troche z boku :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...