qba_sowa Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Znalazlem kolejny progs (po tym jak z VoIP Bustera usuneli Polske z rozmow stacjonarnych 4free), dzieki ktoremu mozemy gadac za darmo przez 1 minute na stacjonarne numery do: Andorra Argentina Australia Austria Belgium Bulgaria Canada Chile China Colombia Croatia Cyprus Denmark Finland France Georgia Germany Gibraltar Hong Kong Hungary Iceland Ireland Italy Japan Latvia Liechtenstein Luxembourg Malaysia Monaco Mongolia Netherlands New Zealand Norway Poland Portugal Singapore South Korea Spain Sweden Switzerland Taiwan Turkey United Kingdom United States Niby 1 minuta ale i tak mysle sie bardziej oplaca. I przynajmniej sobie jaja mozna porobic z ludzi za fri :D Do PL dzwonicie przez +48(kierunkowy)(numer) [np. +48325641598] VoIP Stunt PS. W ogole to to wyglada wszystko jak Buster, nawet design stronki ten sam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Przez 1 minute ? Dobre sobie. Juz wole placic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Fajne. ale jest ograniczenie że chyba do 5-ciu osób możesz tylko zadzwonić :| EDIT ograniczenie jest do 2 min. :| Edytowane 25 Lutego 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 no racja dopiero teraz sie zorientowalem :( eee myslalem ze az takich ograniczen to nie naloza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 I tak zaraz usuną Polskę z tej listy bo za dużo dzwonicie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Wystarczy wplacic € 10.00 i mozna dzwonic do woli :) Rozlacza po 1 godzinie ale wystarczy zadzwonic jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Fajny programik, moge załatwic sobie kolacje nie ruszając sie sprzed komputera :mrgreen: Edytowane 27 Lutego 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4RkX Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 hieh, zna ktos jakis numer do Chin ? :lol2: albo jakis "wzor" do takiego ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Fajny programik, moge załatwic sobie kolacje nie ruszając sie sprzet komputera :mrgreen: A po co tych chcesz ruszac sprzet? A co do tego programu... Dziwne co piszecie, bo ja korzystalem z niego i moglem jeszcze tydzien temu dzwonic na stacjonarny do Polski i rozmawiac przez 40 minut (potem juz tylko 25) - problem jest taki, ze po kilku takich rozmowach numery na ktore dzwonilem sa chyba poblokowane, bo nawet zalozenie nowego konta nic nie daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 bardzo fajna sprawa, przynajmniej mogłem zadzwonić do babci za free ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Powygłupiać sie można, fajny programik Pare parominutówek z niezłymi rotflami zaliczyłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Powygłupiać sie można, fajny programik Pare parominutówek z niezłymi rotflami zaliczyłem ;) I dzieki temu do Chin mozna wydzwaniac po 40 minut dziennie. Po UK mozna wydzwaniac po 40 minut dziennie. Po Polsce mozna wydzwaniac 5 minut dziennie :angry: Ehhh... niewazne. Wczoraj wykupilem kredyt - rozlacza po godzinie rozmowy na stacjonarne, ale potem mozna zadzwonic jeszcze raz. Na 0-700 nie probowalem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrooq Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 witam mam wlasnie zamiar wykupic ten kredyt i mowisz ze po jakims czasie rozlaczy? po godzinie. i co moge zadzwonic po chwili na ten sam numer i znow gadac godzine ? i to za free ? of coz do polski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Dzisiaj podczas sprzątania zauważyłem, że do słuchawek, które kupiłem w zeszłym roku do skype, dostałem kod na 120 darmowych minut przez Skype na telefony stacjonarne (ważny do 31.03.2006). Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to chętnie oddam. Pierwszy chętny w tym wątku dostanie kod i linka na PW. Edytowane 1 Marca 2006 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) ja jestem chętny jak za free ;) pozdro [; Edytowane 1 Marca 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Kod wysłany. Miłej rozmowy życzę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 (edytowane) Wielkie thx [; no to kto chce by do kogoś zadzwonić? [; xD ok, 120 minut aktywowanych, thx raz jeszcze [; Edytowane 1 Marca 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ja rozmawiałem już przez ten program dawno temu ale zablokowało mnie po 3 minutach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 witam mam wlasnie zamiar wykupic ten kredyt i mowisz ze po jakims czasie rozlaczy? po godzinie. i co moge zadzwonic po chwili na ten sam numer i znow gadac godzine ? i to za free ? of coz do polski Dokladnie tak. Wykupujesz kredyt i dryn dryn. Po godzinie rozlacza, dzwonisz ponownie. I tak w kolko. Platnosc karta kredytowa. Waznosc bodajze przez 3 miechy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Platnosc karta kredytowa. Waznosc bodajze przez 3 miechy. Dodam jeszcze ze jak ktos niema karty to moge pomoc wplacic ;] Prowizja : 1 bro ;] ;) Edytowane 2 Marca 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...