meg1989 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam! Mam problem z aparatem cyforywych chcialam za pomocą kabla USB poprzerzucac zdjecia niestety nawet system niewidzi dysku aparatu zapewne musze wgrac jakies sterowniki niestety nic mi ne dziala czy taki sterownik moge skad sciaganac, jesli tak to skad? czy tesh powinam go na plycie do kabla lub aparatu? Jestem w posiadaniu aparatu Sony Cyber shot (DSC P9) hmmm z góry prosze i dziekuje za pomoc Pozdrawiam. :blink: :blink: :blink: :mur: :mur: :mur: :unsure: :unsure: :unsure: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 No dobra ale jaki system? WinXp powinien sam wykryc aparat, a starszymi systemami troche gorzej :> A sterowniki powinny byc na plycie lub na stronie producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 USB działa poprawnie? Powinien go wykryć jako normalny napęd bez specjalnych sterowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meg1989 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Hmm mam win 98 hmm kabel napewno jest ok bo u znajomych dziala u mnie jest jakis problemO :/ Co zrobic? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Zainstalowac sterowniki Niestety 98 ma problemy z obsluga urzadzen USB dopuki nie zobaczy drivera do nich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...