Drejfus Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Witam Zdecydowalem sie juz na wybor elementow do mojego WC. A wyglada on nastepujaco: Bloki - Cube pro(cpu,gpu) + NB DFI nf4 Chlodniczka - Freezer 2x120 Pompka - Hydor L20 wszystko na 8/10 i Sk. Mile widziane wszelakie uwagi i rady :) Ps. Gdzie moge dostac szybkozlaczki i wezyki w Bialymstoku?? Ktos moze wie?? :huh: Pozdrawiam Edytowane 25 Lutego 2006 przez Drejfus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pico_pl Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jeszcze brrakuje ci jakis wiatraczków na chłodniczkę :), kup sobie jakies Akasy albo Fandery pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A tam skąd zamawiasz bloczki (od misia chyba) nie możesz wziąć szybkozłaczek, a co do wężyków to powinieneś dostać w każdym sklepie typu ogrodniczym ew w Leroyu, a i w Leroyu niema co szukać sm, są ale za duże ja znalazłem tylko proste choinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 hydor l20 przy 8/10 pierdzi (przynajmniej u pitera) także lepiej coolriver 12v z realitynet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jeszcze brrakuje ci jakis wiatraczków na chłodniczkę :), kup sobie jakies Akasy albo Fandery pozdro Wiatraczki oczywiscie beda i to Fendery :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 zamiast hydora chyba lepszy bedzie CoolRiver, podobno jest kul ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja mam takiego hydora i węże 8/10 i jak makiem zasiał ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Czy Coolriver uciagnie 3-4 bloki i freezera 2x120?? ktos moze sie wypowiedziec na ten temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Czy Coolriver uciagnie 3-4 bloki i freezera 2x120?? ktos moze sie wypowiedziec na ten temat?? uciagnie... ale niech sie wypowiedza userzy jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 uciagnie... ale niech sie wypowiedza userzy jeszczeMit o niezwyklym oporze blokow ciagle wisi w powietrzy neistety :wink: Pompke mozna zapchac stawiajac ja 2m ponizej obudowy, wtedy wymieknie. Ale sama ilosc blokow w normalnym ustawieniu ma bardzo maly wplyw na ograniczenia przeplywu. Kiedys misiu podlaczal do atmana caly warkocz cube'ow i dzialalo ku zdziwieniu wielu przesadnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 To zadam to pyytanie troche inaczek :P Czy poczuje jakas roznice w wydajnosci pomiedzy Coolriverem a Hydorem l20-30?? Nie. Nie przy CUBie. Sprawdzalem bawiac sie regulacja przeplywu w pompce 12V. 0 roznicy. Btw temat wplywu przeplywu na wydajnosc byl wielokrotnie poruszany :) Sprobuj poszukac a potem zaskocz nas jakis inteligentnym i nietypowym pytaniem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drejfus Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 e tam koniec pytan na ktore sam sobie powinienem odpowiedziec :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...