mikimisz Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam! Mam nastepujący problem: mam karte GF6800LE i podłączyłem pod nią TV zzeby pooglądać filmy, tylko ze obraz na TV jest czarno-biały bez względu na konfig. (czy TV jest podstawowym czy monit tryb klon i dual view i tak jest tak samo). Co najdziwniejsze podczas uruchmiania obaz na TV jest kolorwy, dopiero po załadowaniu okienek znika. Co mam zrobić żeby ormalnie filmy oglądać??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 nikt mi nie pomoże???:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zmień tryb na PalB. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jest ustawiony PAL B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 czy ktoś tu jeszcze zagląda????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Witam! Mam nastepujący problem: mam karte GF6800LE i podłączyłem pod nią TV zzeby pooglądać filmy, tylko ze obraz na TV jest czarno-biały bez względu na konfig. (czy TV jest podstawowym czy monit tryb klon i dual view i tak jest tak samo). Co najdziwniejsze podczas uruchmiania obaz na TV jest kolorwy, dopiero po załadowaniu okienek znika. Co mam zrobić żeby ormalnie filmy oglądać??? Twoj TV nie ma obslugi SVIDEO ;) albo masz BIOS w karcie ktory nie daje obrau w systemie PAL :P Sciagnij TvTool...moze tam uda Ci sie cos poprzestawiac tak zeby dzialalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtech Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Też miałem taki problem ale na GF4 ale okazało się że to wina przejściówki z svideo na chinch. Pożyczyłem od kumpla i doteraz wszystko smiga w kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klosiak Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Też miałem taki problem ale na GF4 ale okazało się że to wina przejściówki z svideo na chinch. Pożyczyłem od kumpla i doteraz wszystko smiga w kolorze. Mozesz miec racje bo przejsciowki svideo - chinch sa rozne...te slabszej jakosci sa tansze i nie maja wlutowanego rezystora miezy chrominancaj a luminancja i stad sie bierze czarno-bialy obraz a te ciutke drozsze juz maja ten rezystor i wszystko chodzi jak nalezy czyli w kolorze na nich :P Wiem bo sam jestem posiadaczem takowej przejsciowki i moj TV bez obslugi svideo przy tej przejsciowce daje kolorowy obraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chybaty Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Albo telewizor jest przyczyna np. "THOMSON" - prawie we wszytkich modelach od 1996 do 1998 trzeba bylo recznie przestawic na S-VIDEO w menu telewizora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 mam TV "PANASONIC" w menu nigdzie nie moge nic znaleść o tym, a z przejściówką jeszcze sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...