Sebastian22 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam. Chciałbym się podzielić spostrzeżeniem że wkrótce (tzn. 31.03.06) ukaże się najnowsza odsłona najlepszej arcadowej ścigałki - mowa tu o słynnym remake'u z 8-bitowców (a takze XBOXa) - outrun. Wersja 2006 będzie zawierała wszystko to co xboxowy Outrun2 + nowe trasy i auta. Najważniejsze to to że gra ukaże się także na PC!! Już niemogę się doczekać,wiecej info na www.sega.com i www.outrun2006.com :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Czesc pierwsza na xboxie byla nawet zabawna, totalny arcade z dobra grafika i bardzo duzym stopniu trudnosci. Skonczylem prawie cala. Duzo trybow zabawy - gralem ze 2 miesiace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Gra wlasnie sie pojawila :) SCREENY Graficznie widze,ze nie powala, ale arcadowka wiec cos co Hydrolinki lubia najbardziej :) Za taka gra tesknilem.Nie bylo takiej od lat na peceta !! Na reszcie typowa taka gierka wrakowa (z automatow) oraz z amigi tylko,ze w dzisiejszych czasach - piekna sprawa :D To jest prawdziwa komputerowa gra samochodowa a nie jakies GTR-y,TOKI,Dzisiejsze Needfory itd :D Bluzganie mam gdzies w tym momencie haha Edytowane 21 Czerwca 2006 przez HDR_o9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 gral w to juz ktos? :) bo jestem ciekaw. uwielbialem pocinac w ta gre na automatach, a teraz jest na pc :D widoczki sa swietne na tych screenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 gral w to juz ktos? :) bo jestem ciekaw. uwielbialem pocinac w ta gre na automatach, a teraz jest na pc :D widoczki sa swietne na tych screenach Tyle, ze te screeny to z PS2 sa ;) No, chyba, ze gdzies na swiecie nadal jest ktos, kto gra w gry PC w 640x480 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 no wlasnie cos mi nie pasowala ta rozdzialka na screenach, ale mniejsza z tym, nie chodzi mi o grafike na screenach tylko o scenerie, krajobrazy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) Co tam smieszna rozdzialka,liczy sie dobra zabawa .Ta gra jest pieknym wspomnieniem jesli chodzi o gry komputerowe, czemu takich samochodowek dzisiaj nie robia? tylko jakies smieszne symulacje? Po mojemu ten komu sie nie spodoba gra - nie gral nigdy na C64 albo na automatach w latach 80/90 i nie wie co to prawdziwa gra video Edytowane 21 Czerwca 2006 przez HDR_o9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Skończ farmazonić i napisz coś więcej o samej grze- czy jest choć na tyle niezła, by zagwarantować relaksującą zabawę na kwadrans, akurat wtedy gdy czasu i chęci na dłuższy wyścig w GTL nie ma? Jak z oprawą AV itp. Bo rozumiem, że pisząc post za postem w tym temacie już w nią grałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) "OutRun 2006: Coast 2 Coast to wirtualna gra wyscigowa, powstala z okazji dwudziestolecia pamietnej serii, której jest piata czescia. Wspomniany cykl zostal zapoczatkowany w 1986 roku na salonowych automatach zrecznosciowych dzieki wysilkom slynnego japonskiego twórcy elektroniczno-rozrywkowego nazwiskiem Yu Suzuki. Po dlugiej nieobecnosci marka powrócila na rynek wraz z komercyjna premiera dwóch wersji OutRun 2 (maszyny coin-op i system Xbox), natomiast za sprawa niniejszej pozycji korporacja Sega chce dotrzec do znacznie szerszego grona odbiorców, poniewaz wsród docelowych platform sprzetowych figuruja komputery PC oraz konsole PlayStation 2, Xbox i PlayStation Portable. Zgodnie z tradycja developerzy przygotowali rozgrywke niekoniecznie realistyczna, ale na pewno dajaca mnóstwo radosci. Ponownie postarano sie o uzyskanie ekskluzywnej licencji firmy Ferrari, co zaowocowalo zaimplementowaniem dwunastu dokladnie odwzorowanych (autentyczne parametry, sugestywnie brzmiace dzwieki wielocylindrowych silników etc.) egzemplarzy luksusowych samochodów. Wsród dostepnych pojazdów ogladamy m.in. nowoczesna muskularna sylwetke F430 i klasyczne ksztalty modelu Superamerica z lat szescdziesiatych XX wieku. Gdy juz dokonamy wyboru czterokolowca czas ruszyc na jedna z wirtualnych tras. Do naszej dyspozycji oddano lacznie trzydziesci etapów, zlokalizowanych w ramach szeregu odmiennych srodowisk graficznych (np. nadmorski krajobraz z piaszczystymi plazami i palmami lub asfaltowa nitka wijaca sie wsród osniezonych górskich szczytów). Naturalnie nie od razu mamy dojscie do wszystkich smaczków OutRun 2006: Coast 2 Coast – trzeba zatem odblokowywac rozmaite bonusy chociazby poprzez zdobywanie licencji kierowcy wyscigowego. Nie zapomniano równiez o trybie zabawy wieloosobowej, obslugujacej maksymalnie szesciu uzytkowników" Edytowane 21 Czerwca 2006 przez HDR_o9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Co tam smieszna rozdzialka,liczy sie dobra zabawa .Ta gra jest pieknym wspomnieniem jesli chodzi o gry komputerowe, czemu takich samochodowek dzisiaj nie robia? tylko jakies smieszne symulacje? Po mojemu ten komu sie nie spodoba gra - nie gral nigdy na C64 albo na automatach w latach 80/90 i nie wie co to prawdziwa gra video No to masz kilka doskonalych arcade: Midnight Club II/III, cala seria Burnout, Ridge Racery, Project Gotham Racing, SRS, Juiced, o NFSach nie wspomne z litosci. Po prostu wybrales zla platforme, co potwierdzasz niemal codziennie swoimi postami. Kto nie robi? Developerzy PC. Dlaczego? Bo na PC robi sie raczej symulacje (pomijajace serie NFS i Coliny). Na konsolach ten segment rynku trzyma sie swietnie i co chwila powstaja nowe produkcje. W Ridge Racera V gram od czasu do czasu nadal - najpiekniejsze arcade ever jak dla mnie - nawet Burnouty go nie bija w mej opinii. Jak juz tak bardzo sie upierasz, ze nie chcesz konsoli - kup sobie PSP i graj w Ridge Racera na PSPie. Nie pozalujesz nawet pol zlotowki wydanej na ta zabawke. Zapomnialem - tam nie ma klawiatury :| Skończ farmazonić i napisz coś więcej o samej grze- czy jest choć na tyle niezła, by zagwarantować relaksującą zabawę na kwadrans, akurat wtedy gdy czasu i chęci na dłuższy wyścig w GTL nie ma? Jak z oprawą AV itp. Bo rozumiem, że pisząc post za postem w tym temacie już w nią grałeś? Raczej nie gral ;) Ja gralem w demko i demko mi wystarczy. Ot - to co z automatow, czyli proste na maksa sterowanie, genialnie wygladajace poslizgi (jeszcze latwiejsze do opanowania niz w NFS:MW ;)), dosc glupi przeciwnicy i ladne krajobrazy za oknem + panienka na siedzeniu obok. Kolorowo, cukierkowo, zabawnie, typowo konsolowo. Tyle z wrazen z wersji na PS2. Moze jak stanieje do 10 funciakow to zakupie. Muzyka taka sobie - jakies takie podrabiane techno z mieszanka metalu :| Dzwiek silnika fajny, choc brzmi z deczka "amigowo" :) Ogolnie bez rewelacji ale i bez rozczarowania. Jak na taka rozrywke 15 minutowa fajne, ale jednak wole Burnouta ewentualnie wspomnianego wczesniej Ridge Racera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) - MC2 - fajne ale ciagle w nocy i nie ma duzego zroznicowania tras. W dodatku do tras trzeba dojezdzac, zbedny kawalek. - MC3 - nie ma jej jeszcze na peceta, ale tez zapewne jw - Ridge racer - swietna gra, ale to bylo XXX lat temu i znow, nie ma jej na peceta - PGR - Nie widzialem jej, ale znow - nie ma jej na peceta - SRS - Ciagle w nocy i za duzo tuningow, za malo zroznicowan - Juiced - Za duzo tuningow, fatalne sterowanie - Burnout - widzialem - miazga, najbardziej zblizona gra i strasznie mi sie podobala - niestety - znow nie ma jej na peceta - NFS - Najlepsza seria jesli chodzi o gry, ale ostatnie czesci to jazda po miescie, jakies szukania wyscigow a znow brak jazdy na czas w kolejnosci i za malo zroznicowane srodowisko - Colin - Gra fajna, ale jako symulacja. To zupelnie nie ta liga Wiec co? Sam widzisz - nie ma podobnej gry na peceta a przynajmniej bardzo dawno nie bylo. Mozna troszq powiedziec, ze taki jest Ford Racing, ale gra tez ma troszq odmienny styl gry wiec sam widzisz, nie ma takich gier, a szkoda. Draak, niestety rzeczywiscie jeszcze nie gralem (dopiero po pracy zobacze), ale po roznych komentarzach i screenach widze co to za gra, poza tym gralem we wrakowego outruna swietnie sie bawiac i zapewne teraz nie bedzie inaczej,poza tym mowilem juz, ze mam straszny sentyment jesli chodzi o stare gierki o jakich sie dzisiaj tworcom zapomnialo. Co do ww gier to nie chce robic znow OT bo juz bana dostalem i nie mam zamiaru tego powtorzyc wiec nie odpowiem na to pytanie tutaj. Odpowiedz masz na PW Edytowane 21 Czerwca 2006 przez HDR_o9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 - MC2 - fajne ale ciagle w nocy i nie ma duzego zroznicowania tras. W dodatku do tras trzeba dojezdzac, zbedny kawalek. - MC3 - nie ma jej jeszcze na peceta, ale tez jest tylko w nocy zapewne - Ridge racer - swietna gra, ale to bylo XXX lat temu i znow, nie ma jej na peceta - PGR - Nie widzialem jej, ale znow - nie ma jej na peceta - SRS - Ciagle w nocy i za duzo tuningow, za malo zroznicowan - Juiced - Za duzo tuningow, fatalne sterowanie - Burnout - widzialem - miazga, najbardziej zblizona gra i strasznie mi sie podobala - niestety - znow nie ma jej na peceta - NFS - Najlepsza seria jesli chodzi o gry, ale ostatnie czesci to jazda po miescie, jakies szukania wyscigow a znow brak jazdy na czas w kolejnosci i za malo zroznicowane srodowisko - Colin - Gra fajna, ale jako symulacja. To zupelnie nie ta liga No to kolejny popis dales. Przeczytales do konca? Nie pisz mi, ze nie ma tych gier na PC, bo napisalem, ze SA NA KONSOLE. Zacznijmy jednak od konca: - Colin - Gra fajna, ale jako symulacja. To zupelnie nie ta liga - napisz to w temacie o RBR. Chociaz i tutaj fajnie jest sie posmiac. Symulacja od biedy mozna bylo Colina okreslic w czasach wyjscia czesci drugiej. Teraz to co najwyzej arcade. Jesli nie czysta zrecznosciowka. - NFS - Najlepsza seria jesli chodzi o gry, ale ostatnie czesci to jazda po miescie, jakies szukania wyscigow a znow brak jazdy na czas w kolejnosci i za malo zroznicowane srodowisko - jak piszesz takie brednie, to blagam: UZYWAJ "w mojej opinii"!!! Poza tym skoro to "najlepsza seria" to dlaczego MC Ci sie nie podoba, skoro to NFS:U zerznal pomysl wlasnie z MC? - Ridge racer - swietna gra, ale to bylo XXX lat temu i znow, nie ma jej na peceta - no i co z tego, ze XXX lat temu? Mozesz pograc w RRIV na emu PSXa. RRV nadal wyglada fajnie (choc juz nie mozna powiedziec, ze "dobrze" a nawet "swietnie" jak te pare lat temu), ale tutaj chyba chodzi o dobra zabawe, czyz nie? - Juiced - Za duzo tuningow, fatalne sterowanie - sterowanie bylo swietne, ale ja gralem tylko na PS2. Za duzo tuningow? Czy moze za trudne te tuningi w porownaniu do bezmozgiego pakowania tego, co sie da w NFS? I na koniec refleksja: skoro Burnout jest tak bliski Twego idealu, to wyjasnij mi: dlaczego do jasnej ciasnej nie odzalujesz i nie kupisz konsoli? XBoxa, PS2, PSP - cokolwiek? Kazda z tych zabawek jest ZNACZNIE tansza niz karta graficzna jaka masz w sigu, da Ci ZNACZNIE wiecej frajdy niz ta karta, a na dodatek skoro: Co tam smieszna rozdzialka,liczy sie dobra zabawa zachwyci Cie grafika. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 kiepska jest ta gra , po tylu latach nadal wozami steruje sie jakby byly z kartonu , jak ktos gral w to na automatach to moze sie spodobac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 kiepska jest ta gra , po tylu latach nadal wozami steruje sie jakby byly z kartonu , jak ktos gral w to na automatach to moze sie spodobac Spodziewales sie jakiegokolwiek realizmu? :huh: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 Spodziewales sie jakiegokolwiek realizmu? :huh: :blink: nie , ale mogli to o wiele lepiej zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dFour Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 bo to jest typowo konsolowka ma byc szybko, ma byc kolorowo, nie musi byc dokladnie :) typowa gierka na plejaka przenosnego (psp) i na tej platformie (psp) sie pewnie sprawdza wysmienicie dla PC to bedzie duzo za malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o9 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 nie , ale mogli to o wiele lepiej zrobicMam wrazenie,ze nie grales w wersje wrakowa. Nie moge sie doczekac by to odpalic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ta gra jest niezle zabuggowana , wygralem wyscig i nie moge dalej kontynuowac tylko mam opcje aby go powtorzyc :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 ta gra jest niezle zabuggowana , wygralem wyscig i nie moge dalej kontynuowac tylko mam opcje aby go powtorzyc :lol2: Pomoc techniczna powinna pomoc. Dzwon smialo - zglaszaj problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 moja pomoca techniczna w tym wypadku bedzie guzik uninstall :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 moja pomoca techniczna w tym wypadku bedzie guzik uninstall :lol: To moze sprzedasz gre Hydro na Allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 http://www.outrun2006.com/en/index.html Stronka domowa. Jest i filmik więc można zobaczyć jak to wygląda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Pogralem polowe nocy w ta gre. Jest swietna. Czuc kimat arcade totalny. Kupilem dosc tanio na ebay i jestem zadowolony. Uwielbiam gry Segi. Zeby calosc zaliczyc trzeba duuzo czasu. Jak na moj gust swietna gra. Kupilem wersje na xboxa bo ta gra wybitnie pasuje do telewizora i pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 Właśnie w taki sposób gram na pececie. :) Padzik, TV i piwko. Sega robi bardzo grywalne gierki. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serator Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 A ja ostatnio widzialem w empiku ta gierke w nowym wydaniu za 39 zl, to chyba to samo jesli sie nie myle http://www.gamblin.pl/outrun-2006-coast-2-coast,produkt,6638 Stara gierka ma male wymagania ale naprawde wciaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michel.B Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Stara gierka ma male wymagania ale naprawde wciaga :) Ta też grałem, przyjemnie się spędza przed nią czas, tylko szkoda że więcej tego nie ma w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serator Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Malo takich gier juz :/ Pamietam kiedys jak sie gralo w lotusa albo lamborghini to bylo cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2008 Mam problem z połączeniem się przy tworzeniu nowego konta. W firewall'u wszystko jest dobrze ustawione i sam nie wiem czemu nie chce się połączyć. Oczywiście gra oryginalna. Graliście w to na multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...