Kopek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam Chcę sobie zamieścić stronke w internecie, próbowałem na www.osemka.pl ale tam można zamieszczeć tylko pliki poniżej 200kb a tak sie akurat składa że mój plik index.html zajmuje powyżej 200kb Proszę o jakieś adresy stron gdzie można zamieszczać pliki powyżej 200kb, chodzi mi o strony darmowe!!! PS. mojego pliku index nie dam rady już zmniejszyć bo i tak już wywaliłem zbędne rzeczy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 www.boo.pl - platny ftp wwww.members.lycos.co.uk - bez platny ftp ( jedna wada jest - reklamy ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 www.cba.pl - darmowy, reklamy google, max rozmiar pliku 3 MB; www.host.sk - darmowy, reklama w postaci bannera; Więcej serwerów jest t u t a j. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birbag Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 oczywistym jest że tylko i wyłącznie OVH.pl Masz dość: * wyskakujących okienek pop-up, * komunikatu "Limit transferu został przekroczony"? To świetnie - właśnie przygotowaliśmy coś dla Ciebie. 60free - darmowe konto WWW w domenie ovh.org o pojemności 60MB z możliwością uruchamiania skryptów PHP wersji 4 lub 5 oraz dostępem do bazy danych MySQL o wielkości 4MB, bez limitu transferu. Jeżeli jesteś zainteresowany posiadaniem strony o adresie np. http://przyklad.ovh.org, wystarczy sprawdzić czy ktoś Cię już nie uprzedził. Jeżeli nie, to wystarczy zapoznać się z regulaminem usługi, a następnie wypełnić formularz. Konto zostanie aktywowane w przeciągu 24 godzin. sam używam i polecam w 100 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 xcx.pl - tam są darmowe konta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ja polecam yoyo.pl 100mb, szybko sie zakłada, 30mb mysql o nic sie nie czepiają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...