Kopek 0 Report post Posted February 25, 2006 Witam Chcę sobie zamieścić stronke w internecie, próbowałem na www.osemka.pl ale tam można zamieszczeć tylko pliki poniżej 200kb a tak sie akurat składa że mój plik index.html zajmuje powyżej 200kb Proszę o jakieś adresy stron gdzie można zamieszczać pliki powyżej 200kb, chodzi mi o strony darmowe!!! PS. mojego pliku index nie dam rady już zmniejszyć bo i tak już wywaliłem zbędne rzeczy!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AMDPRO 0 Report post Posted February 25, 2006 www.boo.pl - platny ftp wwww.members.lycos.co.uk - bez platny ftp ( jedna wada jest - reklamy ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
westsajd 15 Report post Posted February 25, 2006 www.cba.pl - darmowy, reklamy google, max rozmiar pliku 3 MB; www.host.sk - darmowy, reklama w postaci bannera; Więcej serwerów jest t u t a j. Quote Share this post Link to post Share on other sites
birbag 0 Report post Posted February 25, 2006 oczywistym jest że tylko i wyłącznie OVH.pl Masz dość: * wyskakujących okienek pop-up, * komunikatu "Limit transferu został przekroczony"? To świetnie - właśnie przygotowaliśmy coś dla Ciebie. 60free - darmowe konto WWW w domenie ovh.org o pojemności 60MB z możliwością uruchamiania skryptów PHP wersji 4 lub 5 oraz dostępem do bazy danych MySQL o wielkości 4MB, bez limitu transferu. Jeżeli jesteś zainteresowany posiadaniem strony o adresie np. http://przyklad.ovh.org, wystarczy sprawdzić czy ktoś Cię już nie uprzedził. Jeżeli nie, to wystarczy zapoznać się z regulaminem usługi, a następnie wypełnić formularz. Konto zostanie aktywowane w przeciągu 24 godzin. sam używam i polecam w 100 % Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mac4 0 Report post Posted February 25, 2006 xcx.pl - tam są darmowe konta :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
boratsc 5 Report post Posted February 25, 2006 ja polecam yoyo.pl 100mb, szybko sie zakłada, 30mb mysql o nic sie nie czepiają Quote Share this post Link to post Share on other sites