Kuba TNW Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Bez żadnego overclocka w biosie mam temperature 33C na CPU podczas gdy w Windowsie (2000) w jakimś tam prgogrami MSI (był na płycie ze sterami) mam 29C. Które wskazania są dobre? Dodam, że mam Semprona 2500+ i coller AC Copper Lite (2200 rpm, 20 dB) - jak w sygnaturze poniżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 DOsyc mala ta temperatura, w biosie moze byc mniej ze wzgledu na to, iz proc nie ejst niczym obciazony. Oglnie plyty msi k7n2 series maja zwalone cos z czujnikami pomiaru, wiem, bo jeszcze niedawno mialem ta mobo i podczas pracy temperatura potrafila nagle skoczyc o kilka stopni po czym wracal do pierwotnej... ;] W dziale amd s. 462 masz duzy temat o tej plycie, jak co to pytaj tam, kilka os. jeszcze posiada ten model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...