Skocz do zawartości
Gość monikyy

Modrobicie Na Warszawskiej Gieldzie O Patriot

Rekomendowane odpowiedzi

Co mnie spodkalo bedac na gieldzie Goscia ktory przytargal kompa zjaranego Twierdzac ze to przez Patriot. No i sie zaczela mlucka!!! Czy jest to mozliwe????? Wymieniam ram i chce zakupic PDP Patriot KH 2x512MB w dualu. Jak chodza czy dobrze sie kreca jak podkrecic je na plycie dfi lanpart czego mozna oczekiwac przy jakich ustawieniach czy jest potrzebne dodatkowe chlodzenie na ram

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogles nam oszczedzic tej historii i poprostu zapytac o te ramy... ;] Zmien nazwe tematu na jakas normalna, bo juz myslalem, ze pomyliles ten dzial z osla laczka. Pierwsze slysze, zeby ram spalil kompa, moze podkrecil je do takiego poziomu, ze same sie zjaraly i uwalily mobo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ath madrez powiedziane

no co do spalenia kompa to kompletnie nie woierze ile ludzi ktorzy sie nie znaja i jak cos nie dziala to odrazu cos sie spalilo itp albo procesor sie spalil ale przeciez to nie jest tak latwo to uczynic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, może powiedzcie coś jeszcze o tych Patriotach.

Bo własnie też nad nimi myśle. Czy może jest coś lepszego za podobną cenę?? Może Geile lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>?

Edytowane przez KlaxoN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pdp patriot wlasnie te z niebieskimi radiatorami..

robia 260mhz na 2.5-4-4-10 na 3.2V oraz 245mhz na 2.5-3-3-6 na 2.8V

chetnie Ci je sprzedam, gwarantuje ze takich jak moje nie dostaniesz, (moje sa przebrane).

jak jestes zainteresowany to PW z propozuycja ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi