Gość monikyy Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Co mnie spodkalo bedac na gieldzie Goscia ktory przytargal kompa zjaranego Twierdzac ze to przez Patriot. No i sie zaczela mlucka!!! Czy jest to mozliwe????? Wymieniam ram i chce zakupic PDP Patriot KH 2x512MB w dualu. Jak chodza czy dobrze sie kreca jak podkrecic je na plycie dfi lanpart czego mozna oczekiwac przy jakich ustawieniach czy jest potrzebne dodatkowe chlodzenie na ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 dobre >>a ty bys sie nietargal jakby ci kupiona pamiec kompa rozwalila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 A moge wiedziec ktory pawilon? Pracuje tam posmieje sie z kumplami w poniedzialek. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mogles nam oszczedzic tej historii i poprostu zapytac o te ramy... ;] Zmien nazwe tematu na jakas normalna, bo juz myslalem, ze pomyliles ten dzial z osla laczka. Pierwsze slysze, zeby ram spalil kompa, moze podkrecil je do takiego poziomu, ze same sie zjaraly i uwalily mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ath madrez powiedziane no co do spalenia kompa to kompletnie nie woierze ile ludzi ktorzy sie nie znaja i jak cos nie dziala to odrazu cos sie spalilo itp albo procesor sie spalil ale przeciez to nie jest tak latwo to uczynic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlaxoN Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Dobra, może powiedzcie coś jeszcze o tych Patriotach. Bo własnie też nad nimi myśle. Czy może jest coś lepszego za podobną cenę?? Może Geile lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>? Edytowane 26 Lutego 2006 przez KlaxoN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 mam pdp patriot wlasnie te z niebieskimi radiatorami.. robia 260mhz na 2.5-4-4-10 na 3.2V oraz 245mhz na 2.5-3-3-6 na 2.8V chetnie Ci je sprzedam, gwarantuje ze takich jak moje nie dostaniesz, (moje sa przebrane). jak jestes zainteresowany to PW z propozuycja ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...