Skocz do zawartości
Janek500

[ Acer 1642wlmi Sformatowałem Oryginalne Partycje I Nie Moge Zainstalować Grafiki ]

Rekomendowane odpowiedzi

Moja karta graficzna to:

Intel Graphics Media Accelerator 900

sciagalem sterowniki ze strony Intela jak i ze strony Acera

nic nie działa a karta graficzna musi byc dobra bo jak kupilem komputer to pracowalem troche na oryginalnym systemie pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja karta graficzna to:

Intel Graphics Media Accelerator 900

sciagalem sterowniki ze strony Intela jak i ze strony Acera

nic nie działa a karta graficzna musi byc dobra bo jak kupilem komputer to pracowalem troche na oryginalnym systemie pozdrawiam

Spróbuj zainstalować te które masz na płytce dołączonej do lapka.A jak nie chcesz tych to musisz mieć świadomość że sterów np.catalyst nie instalujesz w notebooku tak poprostu bo zdaje się zę są adresowane do kart nie mobilnych(jak coś żle napisałem to mnie poprawcie-nie krzyczcie od razu:) ).Musisz wykożystać np.programik: dhmodtool.zreszta miałem calkiem podobny problem.Czytaj tu:http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=186021

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze na tym sprzecie moze byc tylko windows xp HOME a nie pro pomimo tego ze sterowniki sa tez pod xp pro

Co się z Wami dzisiaj dzieje? Takie złote myśli zaśmiecają to forum…

Poczytaj czym różni się home od pro, może więcej czegoś takiego nie napiszesz

Opisz normalnie swój problem, co zainstalowałeś, czy poprawki ściągnąłeś do systemu, jaki masz komunikat o błędach.

Edytowane przez hpx4000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi