AceSkubi Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 hehe :D tak sie skłąda ze jestem w klasie maturalnej no i juz na czysto mam 2 kosy :/ w poniedziałek mam poprawiać mapke swiata z panstwami i stolicami ale nigdzie nie moge jej znaleść ;/ przeszukałem pełno stronek i nic :/ Moze ma ktos taka na kompie ? albo ma linka :D aceskubi@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Położenie państw chyba znasz, stolice masz tu Stolice_%C5%9Bwiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) A tak wogóle to te rzeczy uczy się jescze w klasie maturalnej?? Ja się uczyłem w tym roku -gimnazjum. No niesttey znajomośc pamy swiata jest zawsze potrzebna, i nasza nauczycielka wpadła na pomysł zeby sprawdzić nasza wiedze i zmobilizowac nas do szybkiego przypomnienia :D Położenie państw chyba znasz, stolice masz tu Stolice_%C5%9Bwiata Własnie problem w tym ze znam te najwazniejsze :/ a na klasówce były nawet te malutkie o ktorych nie słyszałem nawet wiec potrzebuje całej mapy politycznej :) ale dzieki za stolice na pewno sie przydadza tez:) Macie może mapke jakąś ? Edytowane 25 Lutego 2006 przez AceSkubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 http://geoatlas.webpark.pl/_maps/mapapoli.jpg http://www.wall-maps.com/World/world_time_zone_map.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 wystarczylo sie przejsc do biblioteki i jakis fajny altasik porzyczyc - duzo lepiej sie z czegos uczyc jak sie ma to na papierze, jeszce fachowo wydane to juz w ogole. ja dopiero na studiach sie przekonalem ze BIBLIOTEKA >>>> Internet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Fajnie mozna sie nauczyc geografii z tego: www.earth.google.com Z tym, ze znalezc wszystko trzeba samemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 byłbym wdzięczny jesli ktoś by mi wysłal mapke konturową jakis kontynentów :) aceskubi@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 google earth?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Tak jak powiedział burro. Najlepiej jest się uczyć z atlasu (kontynentami) . Utrwal sobie jeden, a potem weż się za drugi :D . Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...