Skocz do zawartości
AceSkubi

Mapka Świata Ze Wszystkimi Państwami

Rekomendowane odpowiedzi

hehe :D

tak sie skłąda ze jestem w klasie maturalnej no i juz na czysto mam 2 kosy :/ w poniedziałek mam poprawiać mapke swiata z panstwami i stolicami ale nigdzie nie moge jej znaleść ;/ przeszukałem pełno stronek i nic :/

Moze ma ktos taka na kompie ? albo ma linka :D

aceskubi@gmail.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak wogóle to te rzeczy uczy się jescze w klasie maturalnej?? Ja się uczyłem w tym roku -gimnazjum.

No niesttey znajomośc pamy swiata jest zawsze potrzebna, i nasza nauczycielka wpadła na pomysł zeby sprawdzić nasza wiedze i zmobilizowac nas do szybkiego przypomnienia :D

Położenie państw chyba znasz, stolice masz tu Stolice_%C5%9Bwiata

Własnie problem w tym ze znam te najwazniejsze :/ a na klasówce były nawet te malutkie o ktorych nie słyszałem nawet wiec potrzebuje całej mapy politycznej :)

ale dzieki za stolice na pewno sie przydadza tez:)

Macie może mapke jakąś ?

Edytowane przez AceSkubi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wystarczylo sie przejsc do biblioteki i jakis fajny altasik porzyczyc - duzo lepiej sie z czegos uczyc jak sie ma to na papierze, jeszce fachowo wydane to juz w ogole.

ja dopiero na studiach sie przekonalem ze

BIBLIOTEKA >>>> Internet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi