Mateoosh Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Restartuje kompa i co widze?? Zamiast 1600+ jest 866. Właże w Sandre patrze na mnożnik a tu 6.5. What da f***?? Co się dzieje plizzzz help!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A masz odblokowanego procka (superglue, lakier przewodzący, itp)? Jeżeli tak, to mogło się fizycznie rozłączyć jakieś połączenie na mostkach i teraz komp świruje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Nie proc jest nieodblokowany bo nie mam ręcznej zmiany mnożnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 No to nie fiem... Zresetuj BIOS- może to pomoże... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Było ;P. A najlepsze jest to że teraz znów mi go wykrywa jako 1600+ :). Ciekawe kiedy znowu mi spłata figla :?. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Restartuje kompa i co widze?? Zamiast 1600+ jest 866. Właże w Sandre patrze na mnożnik a tu 6.5. What da f***?? Co się dzieje plizzzz help!!! prawdopodobnie cos plyta ci swiruje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...