funfel Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) mam duzego zonka przechwycilem plyte gigabyte'a K8N SLI mam 2 barracudy 7200.9 160GB i jedna jest widziana w biosie jako 160GB a druga jako 128GB co jest do k..y nedzy mi juz rece opadaja i nie wiem co zrobic.... nie mam pomyslow BIOS oczywiscie najnowszy... pod winda to samo widzi tylko 128 a drugi 160 Partition magic to samo... na innej plycie glownej to samo jeden dysk prawidlowo wykrywany drugi nie :( obie barracudy na serial ata II Edytowane 25 Lutego 2006 przez funfel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 czy na obu płytach głównych okrojony jest ten sam dysk, czy okrojony dysk podłączony sam jest widziany poprawnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 we wszystkich mozliwych konfiguracjach dysk jest widziany jako 128GB :( w poniedzialek bede juz mial nowy a tego oddaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 dysk wymieniony i teraz wszystko ladnie chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...