axl2000 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam monitorek jak w podpisie, zwykly CRT 19" na kineskopie Diamondtron...i zawsze jak wylacze go na pare godzinb i wlacze spowrotem to obraz jest porzesuniety na prawo o jakies 0,5cm i lekko rozciagniety "wzwyz" ze tak to ujme i musze to ustawiac na nowo, da sie cos z tym zrobic? Cos mechanicznie poprzestawiac? (ojciec elektronik wiec to nie bylby problem) Nie bawi mnie ustawianie tego codziennie po 2-3 razy =( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Axl2000 napisał(a): Mam monitorek jak w podpisie, zwykly CRT 19" na kineskopie Diamondtron...i zawsze jak wylacze go na pare godzinb i wlacze spowrotem to obraz jest porzesuniety na prawo o jakies 0,5cm i lekko rozciagniety "wzwyz" ze tak to ujme i musze to ustawiac na nowo, da sie cos z tym zrobic? Cos mechanicznie poprzestawiac? (ojciec elektronik wiec to nie bylby problem) Nie bawi mnie ustawianie tego codziennie po 2-3 razy =( Zartujesz, przeczytaj instrukcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...