marwin26 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 witam wszystkich mam pytanko, aida pokazoje ze AGP jest wylaczone i niewiem czy pokazoje bzdury cz tak w zeczywistosci jest, bo od tego zalezy wydajnosc karty graf. jezeli ktos wie to prosze o podpowiedz jak wloczyc port AGP, bo z wydajnosca mam zeczywisce spore problemy i szukam przyczyny. karta graf.9200se(niestety) cpu P4 2.4Ghz Nazwa płyty głównej VIA P4PB 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jeżeli masz sterowniki z omegi kliknij na właściwości - ekran - ustawienia - zaawansowane - smartgart - i na tej zakładce masz ustawienia agp. Jeżeli nie to ustaw w biosie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Najlepiej wejdź do biosa i tam zobacz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin26 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 heh w biosie joz robilem i bez skutku w zadnym kierunku nie dziala niewiem co poczac pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja też tak mam ale nie mogę w żaden sposób tego zmienić w biosie i w sterach. Może nie zainstalowałeś sterów do MOBO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ja mialem to samo do momentu zainstalowania sterownikow do mobo. Gdy je zainstalowalem agp samo sie wlaczylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin26 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) heh ale ja niewiem wogule co to mobo:) ale kojaze skrot od sterownikow od plyty glownej jezeli sie myle to prosze o podpowiedz Edytowane 25 Lutego 2006 przez marwin26 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 mobo=plyta glowna zainstaluj ponownie stery od niej bo prawdopodobie to jest problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tical Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 (edytowane) Kolego, piszesz, ze masz plyte gl na Via, wiec pierwsze co powinienec zrobic po zainstalowaniu systemu to stery do plyty, w Twoim przypadku to beda stery od Via czyli Via4in1, tam sa wszystkie sterowniki do chipsetu i wogole, zainstaluj a AGP samo sie wlaczy!Teraz pewnie Ci dziala w trybie PCI albo cos podobnego. Pozdrawiam! Edytowane 28 Lutego 2006 przez Tical Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...