Rumpertumskin Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mam dosc nietypowy problem chodzi o to ze przy kopiowaniu plikow przez siec LAN komputer przechodzi w stam wstrzymania (automatycznie) . Czy moze zasilanie nie wyrabia (mam codeshita 350W) . Problem zaczał wystepowac jak zmienilem chłodzenie na pentagram XC cu i radiatory na panieciach (samsungi 2.8ns). Moje drugie pytanie mam 9700np od ati zmienilem bios na pro i max (350/650) dalej sypie artefakty (karta chłodna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1okonek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie wiem jaką masz konfigurację kompa. Może nie wyrabiać codeszit na tej karcie i masz arty(no chyba że pamiątki mają dość ).Tak czy inaczej lepiej go wymień . Na pierwsze pytanie - nie mam pojęcia co to może być! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Codegen nie wyrabia. Podaj resztę konfiguracji komputra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...