pluszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Przepraszam odrazu za lenistwo... Wiec zaczne, wkurza mnie moj komp, gdyz nic nie moge z niego wycisnac nawet najmniejsze zmiany powoduja niestabilnosc systemu, co mnie bardzo martwi postanowilem wiec zmienic Plyte glowna i jesli bedzie trzeba to zasilacz. Wiem ze podobnych temat jest ogrom na necie i w tym forum ale rece juz mi opadaja a i tez nie wiem na co sie zdecydowac, nie interesuje mnie ekstremalne podkrecanie, moze tylko troszeczke gdyz z moje procka nie wiele mozna wycisac:( Wiec jesli drodzy koledzy macie jakis pomysl prosze napiszcie co kupic. Przykro mi to stwierdzic ale moje fundusze wynosza tylko ok.200 zl ale jesli bedzie trzeba znajdzie sie troszeczke wiecej... Jesli chodzi o sklep moze to byc allegro... Dziekuje z gory... I jeszcze raz przepraszam z lenistwo... Edytowane 25 Lutego 2006 przez pluszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Panowie, naprawde blagamm, pomozcie..... Ja naprwde totalnie nie wiem co wybrac.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 No to moze Abit NF7 ? 200 ZŁ powinno wystarczyc - rozjerzyj sie na allegro jak go cenia ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jezeli chcesz podkrecic dla samego podkrecania, lub podkrecic, zeby sobie sig modz ze spokojnym sercem wyedytowac, to ja nie widze tutaj sensu. Ramy masz PC 333 i 400, co juz stanowi pewna blokade, zasilacz jakis "nierewelacyjny", nie mialem doswiadczenia z mobo ale to znalazla szukaczka na jej temat, poczytaj, pokombinuj i odezwij sie jak bedziesz mial jakis pomysl. A jesli cie naprawde swedzi portfel, to kup sobie R9500 lub R9550 i popodkrecaj, bedziesz mogl sie pochwalic swoimi wynikami w dziale Ati. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja nie chcem nic krecic, poprostu ta plyta mi nawala i trzeba ja wymienic..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Mozesz poszukac ma allegro NF7, ale NF7-s rev 2.0 chodza po 250, a to jest raczej plyta bardziej wyczynowa, nie wiem czy jest sens ja kupowac. Moze to zabrzmi jak autoreklama, ale chyba mialbym cos dla ciebie za mniejsze pieniadze, jesli jestes zainteresowany zapraszam na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...