akslow Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Pytam posiadaczy tych athlonow czy maja odblokowany mnoznik. Oczywiscie chodzi o serie aiuga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 A masz możliwość kupić? Gdzie (oprócz allegro) i za ile? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 W sklepie za 340 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 AIUGA ma na 101% odblokowany mnożnik co do innych serii to nie wiem. Zresztą nawet jeśli nie ma to co za filozofia połączyć jeden mostek L3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Skoro mozna miec fabrycznie odblokowany to warto taki kupic i nie tracic gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Skoro mozna miec fabrycznie odblokowany to warto taki kupic i nie tracic gwarancjiJa znam taki sposob odblokowania mnoznika dzieki, ktoremu nie tracisz gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja znam taki sposob odblokowania mnoznika dzieki, ktoremu nie tracisz gwarancji. to podziel się z nami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja znam taki sposob odblokowania mnoznika dzieki, ktoremu nie tracisz gwarancji. to podziel się z nami :D Stary sposob opracowany przez ekipe forum tweak. W dziurki po laserze "wlewasz" silikon bialy tak jak daja do shitowych coolerow, ladnie wyrwuwnujesz, a potem tylko laczysz mostek jakims lakierem. W razie awarii wszystko scierasz rozpsuzczalnikiem albo zmywaczem do paznokci. Wykrywalność: brak :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja znam taki sposob odblokowania mnoznika dzieki, ktoremu nie tracisz gwarancji. to podziel się z nami :D Stary sposob opracowany przez ekipe forum tweak. W dziurki po laserze "wlewasz" silikon bialy tak jak daja do shitowych coolerow, ladnie wyrwuwnujesz, a potem tylko laczysz mostek jakims lakierem. W razie awarii wszystko scierasz rozpsuzczalnikiem albo zmywaczem do paznokci. Wykrywalność: brak :D. Bialy to chyba nie tweakowiczow tylko tom'shardware no a resta to prawie prawda bo jak potem wymyjesz lakier z dziurki po wypaleniu zycze powodzenia w uswaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja znam taki sposob odblokowania mnoznika dzieki, ktoremu nie tracisz gwarancji. to podziel się z nami :D Stary sposob opracowany przez ekipe forum tweak. W dziurki po laserze "wlewasz" silikon bialy tak jak daja do shitowych coolerow, ladnie wyrwuwnujesz, a potem tylko laczysz mostek jakims lakierem. W razie awarii wszystko scierasz rozpsuzczalnikiem albo zmywaczem do paznokci. Wykrywalność: brak :D. Bialy to chyba nie tweakowiczow tylko tom'shardware no a resta to prawie prawda bo jak potem wymyjesz lakier z dziurki po wypaleniu zycze powodzenia w uswaniu. NIE, to jest forumowiczow dokladnie to Interloper i Wofek. A na THG to dali trik, ale zamiast silikonu to klej, ktorego nie da sie usunac i jest on widoczny dla wnikliwego serwisanta ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Ja znam taki sposob odblokowania mnoznika dzieki, ktoremu nie tracisz gwarancji. to podziel się z nami :D Stary sposob opracowany przez ekipe forum tweak. W dziurki po laserze "wlewasz" silikon bialy tak jak daja do shitowych coolerow, ladnie wyrwuwnujesz, a potem tylko laczysz mostek jakims lakierem. W razie awarii wszystko scierasz rozpsuzczalnikiem albo zmywaczem do paznokci. Wykrywalność: brak :D. Bialy to chyba nie tweakowiczow tylko tom'shardware no a resta to prawie prawda bo jak potem wymyjesz lakier z dziurki po wypaleniu zycze powodzenia w uswaniu. NIE, to jest forumowiczow dokladnie to Interloper i Wofek. A na THG to dali trik, ale zamiast silikonu to klej, ktorego nie da sie usunac i jest on widoczny dla wnikliwego serwisanta ;). eee taki to znam, ale tak napisałeś że masz jakiś sposób, a ja sobie pomyślałem że opracowałeś jakiś nowy patent :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Mozna te Athloniki kupic w Actionie,wiecie moze? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Mozna te Athloniki kupic w Actionie,wiecie moze? Pozdrawiam Raczej mozna action to duza hurtownia, wie nie powinno byc problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 wydaje mi się że mam 1,8Xp AIUGA tylko co mi po tym jak mam ecs k7s5a? dołek :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...