Komunista Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja najbardziej lubie zwykłe kukurydziane nestle kornflejks z mleczkiem i duża ilością cukru. Nie samkują mi inne wynalazki, ewentualnie jakieś kakaowe ale nic pozatym :blink: Jeżeli "na sucho" to mogą być każde inne (prawie każde). Jakie Wy preferujecie rodzaje, co polecacie i co dodajecie do płatek/płatków (jak to się odmienia?) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja dawniej jadłem przedewszystkim Corn Flakes z miodem i orzechami oczywiscie z mlekiem, ale teraz sie przerzuciłem na płatki jakies innej firmy (teraz nie pamitam). Najlepsze sa dla mnie z bannanmi i czekolada oraz same. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 owsianka z czekolada rulz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Snow Flakes kiedyś były. Imo debeściaki z nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Snow Flakes kiedyś były. Imo debeściaki z nich. Nadal są. :P IHMO najlepsze są Nestle Crunch. Niestety 25% droższe od Snow Flakes.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Na sucho to prawie wszystkie, a na mokro to Corn Flakes. kiedyś pożerałem Nestle Fitness czy jakos tak to sie zwało. Były w kartonowych pudełkach jak ryż :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Platki owsiane rulez, wszystkei te kkukurydziane to kupe warte, 'niby' zdrowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Najlepsze są Kangus, później zwykłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Corn Flakes najczęściej, czasami Kangusy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Nadal są. :P IHMO najlepsze są Nestle Crunch. Niestety 25% droższe od Snow Flakes.. True, true B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Corn Flakes - only. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Chyba was porypało? :D IMO najlepsze poduszeczki wypełniane w środku masą czekoladową, toffi bądź najlepsza KOKOS :) cena: chyba 1,50PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Płatki owsiane rządzą, bardzo dobrze wchodzą na mase :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 neskłik :D rules Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 CiniMinis & Nestle Fitness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 CiniMinis & Nestle Fitness Chcesz wyglądac sexy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Niet, juz wygladam... Po prostu mi smakuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Cornflakes z mlekiem i dodaje rodzynek albo fitness z owocami i mlekiem bez dodawania rodzynek ;). Waznie aby nie byly slodkie, bo ograniczam juz od miesiaca spozycie cukrow (ostatnio jadlem snickersa 28 stycznia :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Niet, juz wygladam... Po prostu mi smakuja... kiedys zjadłem chyba troche tego...wiem ze zygac mi sie po tym chcialo i niezbyt dobrze sie czułem. :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2006 Chyba was porypało? :D IMO najlepsze poduszeczki wypełniane w środku masą czekoladową, toffi bądź najlepsza KOKOS :) cena: chyba 1,50PLN Tak! Właśnie! Pyszne są... A Jaśki to się nazywa... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Cini Minis, Cini Minis Choca, Chocapic, kiedy bardzo lubilem Cheerios, ale te stare malutkie takie, Kangoos tez niezle sa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Polecam platki kukurydziane wsypane do rozpuszczonej czekolady i dosypanie wiorkow kokosowych. Pozniej formujemy ciasteczka/ kuleczki kto co woli. Smacznego!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 Najlepsze są płatki ryżowo-czekoladowe , a potem zwykle corn flakes z rodzynkami i bananami ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Nesqik lubiem ^.^ ale ostatnio pożeram wręcz jakieś płatki czekoladowe podobne do chocapic ale o wiele tańsze z lidla [; pycha, dzisiaj promocja ich jest za 1,50 chyba paczka, kupiłem 6 paczek, nie będe musiał latać co dwa dni by kupić następną paczke, niestety na krótko właśnie starczają [; Ale jak sie je raz na dzień w normalnej misce 2/3 litra mleka i płatki 2 warstwy by zakryć mleko to starcza zwykle na 3 dni [; ja jem codziennie po 2 razy, rano i wieczorem, najlepsze są na śniadanie po są "syte" że tak powiem [; puchną w żołądku i sie jest najedzonym. A wieczorem na kolacje jem gdy jestem zmęczony i nie mam zbytnio ochoty gryźć xD pozdro i smacznego wszystkim płatko żercom.... no dobrze Tłikowiczom też xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Chyba was porypało? :D IMO najlepsze poduszeczki wypełniane w środku masą czekoladową, toffi bądź najlepsza KOKOS :) cena: chyba 1,50PLN CiniMinis & Nestle FitnessEhhhh te poduszeczki.... :rolleyes: Ehhhh te CiniMinis i Fitness :rolleyes: mehl!k i Soker wiedzą co dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Nestle Frutina i nie ma ***** ^^ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Nestle Frutina i nie ma ***** ^^ ;] oo to własnie po tych mi sie żygać chciało.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Nestle Frutina i nie ma ***** ^^ ;] oo to własnie po tych mi sie żygać chciało.... To się nazywa różnica zdań. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Corn Flakes najczęściej, czasami Kangusy ;) identycznie B) + Nestle Frutina - niebo w gębie ]:-> Snow Flakes za słodkie. Cini Minis ... cynamon ? no way ;) Nesquik - no są ok ale czekolada to nie to ;) Nestle Fitness ? nie jadłem ;) Chocapic - nie wiem czemu ale wydają mi się gorzkie :blink: Cherioos - są OK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 (edytowane) Ehhhh te poduszeczki.... :rolleyes: Ehhhh te CiniMinis i Fitness :rolleyes: mehl!k i Soker wiedzą co dobre ;) sami swoi :wink: kiedys tyle tych płatków nie żarłem w tej chwili idzie paczka na dzień :) lubie tak sobie usiąść i zrobić typowe dla faceta śniadanie, czyli bierzemy mleko i wsypujemy płatki (nawet mleka nie podgrzewamy bo i po co!?) Pozdrawiam Co do tych naszych płatków to owszem są Jaśki ale także w lokalnych sklepach ABC i Leaderprice znalazłem podobne (kokosowe) troszeczke lepsze bo poduszeczka jest większa i masy w środku wiecej :) Mmmm Edytowane 22 Marca 2006 przez Soker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...