srekal34 Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2006 Czuć różnicę w smaku. Gwarantuję Ci to. Te z Nestle są bardziej wyprażone.Zgadam się. Płatki kukurydziane jem od rpzedszkola codziennie rano i kolejnośc jest taka: Kellogg's - absolutnie nie do pobicia, jeśli raz spróbujesz to nie chcesz już innych. Niestety niedostępne w tej chwili w polsce. Nestle - nie mozna im nic zarzucić Reszta to chłam. Jadłem kiedyś płatki Flips, są gorzej wyprażone, mniej chrupiace i wogóle ble ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 popieram mlekołaki, są pyszne, jest ich więcej i są dużo tańsze od praktycznie takich samych Nestle, których cena jest już po prostu śmieszna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 a ja mlekołaków jakoś nie trawie... nestle rox -> duże nesqiuck (czy jak to sie tam pisze) i do przodu :) jeszcze czokapiki są dobre nie wiem jak nowe ;) jestem płatkowym smakoszem jadam to na śniadanie od 6 lat w dni szkolne i tyle tego przetestowałem że jakoś nie mogę innych (chyba że od czasu do czasu dla urozmaicenia ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 ok jutro będą testy "Czokapików" duo :] dzisiaj mamusia kupiła ale na kolacje zaplanowałem już zupki "chińskie" :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 i jak testy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 nie jadłem xD robiłem sobie hot-dogi i zapomniałem :] ale spoko paczuszka ładnie leży i czeka na mnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja jadłem wiele razy czokapiki. Bardzo dobre. Te biale - jest ich malo czuć, ze sa polane taka czekoladką :) Ja zaś zatem musze spróbować nowe CornFlejksy o smaku tych owoców leśnych. :P Jak już ktoś ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 ja jadłem te kornflejksy, ogólnie bez rewelacji ale jak dla mnie i tak lepsze niż zwykłe, jakieś urozmaicenie smaku ;) przed chwilą jadłem te czokapiki - mało tych białych i jakieś takie mniej twarde ale rzeczywiście czuć czekolade białą i jak dla mnie zwykle czokapiki były 'zbyt' czekoladowe na koniec mleko jest obleśnie słodkie, szkoda że tych nowych nie ma w dużych paczkach <_< ogólnie ofc na + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiding Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 No ale cena .... Bez przesady. Za 250 g 5 zl bulic ?? Kilka garści do zjedzenia i juz nie ma :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 no właśnie, ja się bardzo przyzwyczaiłem do płatków na śniadanie rano i jem je codziennie ale cena płatków Nestle jest szczerze mówiąc po prostu zabójcza .. dlatego przerzuciłem się na inne i naprawdę, o ile byłem kiedyś bardzo przywiązany do Nestle tak teraz wiem, że inne też są spoko tylko trzeba znaleźć te "swoje" ja jem "cheriosopodobne" jakieś i "nesquikopodobne" Mlekołaki. polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 a ja wcinam jakieś płatki z lidla za 2,5 zł podobne do chocapic, tylko z lepszym smakiem i zapachem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 zarzućcie nazwy, z chęcią bym spróbował, trochę mnie przekonaliście stwierdzeniem że 'trzeba znaleźć swoje" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 To o czym mówiłem powyżej nazywa się Flakers Choco - firma Goody - b. smaczne [; Lepsze od Chocapic (bardziej czekoladowe) [; Właśnie wcinam pyszota [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 to prawda - nestle sa dosyc drogie ale niestety smakiem trudno im dorownac - na szczescie jest w czym wybierac i zgodnie z zaleceniami sprobuje znalezc \swoje-nie-nestle\ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Tak sobie czytam i stwierdzam ze jestem odmiencem. Dla mnie te wszystkie platki sa paskudne. Kompletnie bez smaku, no chyba ze ktos jest fanem platkow kukurydzianych i miodu oraz czekolady. Preferuje sniadania kontynentalne. Z ciekawosci - ile trzeba kilo zjesc tej paszy z rana zeby nie czuc glodu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 ostro byś się zdziwił jak to zatyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja mieszam musli i cheerios, ew. kangus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Polecam wszystkie smaki CRUNCHY polskiej firmy Sante :) A szczególnie owocowe - takie w czarnej torebce i czekoladowo-bananowe (żółte). Frutina jest super, a reszta Nestle już mi się przejadła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Nestle (te czerwone) kukurydziane najlepsze, wszystkie czekoladowe itd. sa dla mnie za slodkie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...