ur8an Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 (edytowane) kiedys tyle tych płatków nie żarłem w tej chwili idzie paczka na dzień :) lubie tak sobie usiąść i zrobić typowe dla faceta śniadanie, czyli bierzemy mleko i wsypujemy płatki (nawet mleka nie podgrzewamy bo i po co!?) To mam podobnie ;] Mleko zawsze zimne z lodowki.. @grzesiu To wymiotujesz po Frutinie czy Fitness? ;> Edytowane 23 Marca 2006 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 @grzesiu To wymiotujesz po Frutinie czy Fitness? ;> Jezeli Frutina to takie płatki niby z kawałkami owoców, to po tych...raz zjadłem i juz nigdy więcej!!!! Cała paczka lezy w szafce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Nestle Frutina - Pszenne płatki śniadaniowe z jabłkami i rodzynkami. Niebo w gębie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Kangus - właśnie jjem. Sycą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Ja jem jakieś z biedronki :lol2: z miodem i orzechami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Ja nigdy nie zrobiłem, nie robię i nie zrobię zakupów w biedronce... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 a ja jakies noname 1kg za 3,89zl hehe wlasnie teraz w miseczce z mleczkiem sobie plywaja:) kukurydziane platki RULEZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 jezeli sam bym sobie robil to pewnie tez zimne mleko z kartonu ;] ale przewaznie jak mama gotuje mleko to sie podpinam z cornflakesami albo fitness - zalezy co jest w szafce ;] niezle sa tez platki z jogurtem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 jezeli sam bym sobie robil to pewnie tez zimne mleko z kartonu ;] Ja tylko jem z zimnym mlekiem , nie lubie z gotowanym :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 zawwsze zimne mleko z kartonika porostu pycha!!! fajnie smakuje mleko z platkami czekoladowymi (po rozpuszczeniu sie czekolady) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 mi najlepiej smakuje, keidy płatki są miękkie i przesiąknięte mlekiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 (edytowane) ja tam moowie NIE zalezalym przesiaknietym! - przesiakniete = kupa , jem wienc chyżo .. ps: nestle ofkoz miodorzrchowe albo te z psem czekoladowe - ale HEJT owsianych czyl te kulki i inne obrecze OUT!!! Edytowane 30 Marca 2006 przez ChomiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jaśki rządzą 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 wczoraj wszamałem dwie miseczki chockapick'ów :) mmm, pyszne...dziś tez miałem jeść ale nie jem bo...nie ma mleka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Snow Flakes Gold Flakes Nestle Fitness Chockapick Cheerios Cini-Minis Ty wyżej sycom. Te niżej ssom: Kangus Frutina Nesquick Corn Flakes To moje prywatne zdanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 mooglbym sie nawet zgodzic - ale przenies snow flakes do drugiej listy [to cukier przecie - ble] i wstaw tam nestle cornflakes z drugiej... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Jadalne -Cookie Crisp (jak dla mnie najlepsze ;) ) -Corn Flakes -Snow Flakes -Gold Flakes -Chockapic -Cheerios -Cini-Minis -Kangus -Nesquik Niejadalne -Nestle Frutina -Nestle Musli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 owsianka z czekolada rulzchce dodac tez ze coco pops byly najlepszymi platkami jakie jadlem ale one zniknely jakos z polek moze z 8-10 lat temu :(. mam nadzieje ze ktos mial je okazje jesc bo naprawde smakowaly niz wszystko inne co jest teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 sami swoi :wink: kiedys tyle tych płatków nie żarłem w tej chwili idzie paczka na dzień :) lubie tak sobie usiąść i zrobić typowe dla faceta śniadanie, czyli bierzemy mleko i wsypujemy płatki (nawet mleka nie podgrzewamy bo i po co!?) Hehehehehehe u mnie jest tak samo - nie podgrzewam bo po co, szkoda czasu :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Ja też nie podgrzewam. Lubię kukurydziane - Corn Flakes :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 podgrzewa siępo to żeby chyba zrobić papkę a nie płatki :] Też lubie Corn Flakes. Dzisiaj kupiłem Chocapic - to nie to co pisałem wcześniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ty wyżej sycom. Te niżej ssom: Kangus Frutina Nesquick Corn Flakes To moje prywatne zdanie ;] Ejjj... Kangus nie ssom. Kangus roxujom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Jadalne -Cookie Crisp (jak dla mnie najlepsze ;) ) -Corn Flakes -Snow Flakes -Gold Flakes -Chockapic -Cheerios -Cini-Minis -Kangus -Nesquik Niejadalne -Nestle Frutina -Nestle Musli Czemu mówisz że nestle Frutina są niejadalne ? Osobiście je bardzo lubię, a jak jeszcze dosypiesz rodzynek to już wogóle są świetne. A resztą się zgodze i dodam jeszcze jaśki :] z tescp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kashienka Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Neastle Fitness z Jogurtem ;] The best :) ponadto 'zwykłe' CornFlakes, Nesquik, Cheerios & CiniMinis ale przy Fitness wszytkie wymiękają.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 Mlekołaki r0x! Dużo ich i tanie a dobre, najlepsze są gwiazdki cynamonowe i kółeczka z miodem. Ale lubie też cini minis, gold flakes, cheerios itd. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2006 pentliczek: zgadzam się :D Ostatnio się właśnie zachwycam Mlekołakami cynamonowe gwiazdeczki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Po co kupować Nestle Corn Flakes? Dla mnie to głupota. Przecież to taka sama kukurydza jak w noname kukurydzianych. Ja jem Corn Flakes z biedronki, nie firmowe i żyję ;) Nie mam zmian genetycznych w organiźmie. Jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 A ja własnie pozeram płatki fitness z jogurtem i pychota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Masz rację Fitness + jogurt = kangoooo pychota! :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Po co kupować Nestle Corn Flakes? Dla mnie to głupota. Przecież to taka sama kukurydza jak w noname kukurydzianych. Ja jem Corn Flakes z biedronki, nie firmowe i żyję ;) Nie mam zmian genetycznych w organiźmie. Jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać? Czuć różnicę w smaku. Gwarantuję Ci to. Te z Nestle są bardziej wyprażone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...