Skocz do zawartości
Komunista

Płatki

Rekomendowane odpowiedzi

kiedys tyle tych płatków nie żarłem w tej chwili idzie paczka na dzień :) lubie tak sobie usiąść i zrobić typowe dla faceta śniadanie, czyli bierzemy mleko i wsypujemy płatki (nawet mleka nie podgrzewamy bo i po co!?)

To mam podobnie ;]

Mleko zawsze zimne z lodowki..

@grzesiu

To wymiotujesz po Frutinie czy Fitness? ;>

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli sam bym sobie robil to pewnie tez zimne mleko z kartonu ;]

ale przewaznie jak mama gotuje mleko to sie podpinam z cornflakesami albo fitness - zalezy co jest w szafce ;] niezle sa tez platki z jogurtem :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam moowie NIE zalezalym przesiaknietym! - przesiakniete = kupa , jem wienc chyżo ..

ps: nestle ofkoz miodorzrchowe albo te z psem czekoladowe - ale HEJT owsianych czyl te kulki i inne obrecze OUT!!!

Edytowane przez ChomiK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

owsianka z czekolada rulz

chce dodac tez ze coco pops byly najlepszymi platkami jakie jadlem ale one zniknely jakos z polek moze z 8-10 lat temu :(.

mam nadzieje ze ktos mial je okazje jesc bo naprawde smakowaly niz wszystko inne co jest teraz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sami swoi :wink:

kiedys tyle tych płatków nie żarłem w tej chwili idzie paczka na dzień :) lubie tak sobie usiąść i zrobić typowe dla faceta śniadanie, czyli bierzemy mleko i wsypujemy płatki (nawet mleka nie podgrzewamy bo i po co!?)

Hehehehehehe u mnie jest tak samo - nie podgrzewam bo po co, szkoda czasu :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jadalne

-Cookie Crisp (jak dla mnie najlepsze ;) )

-Corn Flakes

-Snow Flakes

-Gold Flakes

-Chockapic

-Cheerios

-Cini-Minis

-Kangus

-Nesquik

Niejadalne

-Nestle Frutina

-Nestle Musli

Czemu mówisz że nestle Frutina są niejadalne ? Osobiście je bardzo lubię, a jak jeszcze dosypiesz rodzynek to już wogóle są świetne. A resztą się zgodze i dodam jeszcze jaśki :] z tescp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co kupować Nestle Corn Flakes? Dla mnie to głupota. Przecież to taka sama kukurydza jak w noname kukurydzianych. Ja jem Corn Flakes z biedronki, nie firmowe i żyję ;) Nie mam zmian genetycznych w organiźmie. Jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co kupować Nestle Corn Flakes? Dla mnie to głupota. Przecież to taka sama kukurydza jak w noname kukurydzianych. Ja jem Corn Flakes z biedronki, nie firmowe i żyję ;) Nie mam zmian genetycznych w organiźmie. Jeśli nie widać różnicy, to po co przepłacać?

Czuć różnicę w smaku. Gwarantuję Ci to. Te z Nestle są bardziej wyprażone.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi