Skocz do zawartości
Ogród

Fifa Street 2

Rekomendowane odpowiedzi

chlopaki trzymaja sie konsol, bardzo mnie to nie martwi bo jedynka to była moim zdaniem niezla kupa, dobra na 30 min ale jakas odmiana by sie przydala

moze nie odrazu kupa, ale fakt, ze po dluzszym graniu to monotonia od niej waliła hetolitrami. Nie mowiac o bezkarnych wślizgach od tyłu, ktore psuły każdą akcje przeciwnika w sposob iście banalny do wykonania, co psuło rozgrywke ;F.

Fajnie by było jakby konami zweszyło temat i wyszedł PESS - Pro Evolution Street Soccer ;]

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie pograłem sobie chwilke..graficznie imho sporo lepsza od 1..takze lepsze ruchy zawodników i szybkość gry..teraz jest naprawde arcade :)

co zmienili na pierwszy rzut oka to GAMEBREAKER..teraz GAMEBREAKERA nie mozna "trzymac w nieskończoność" tylko po strzeleniu bramki przez druzyne nie majaca GAMEBREAKERA tej drugiej on przepada..i to zaliczam na +

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bedzie, nie bedzie -na stronie jest info ze PC sie ukaze... :F

Trochę szkoda że nie wyjdzie FIFA Street 2 na PC. Zawsze było by coś dla odmiany.... A tak brac gałę na dwór i pokopac sobie na betonie czy na piachu(przynajmniej nie wirtualnie). Jeszcze raz szkoda(wielka szkoda) że nie wyjdzie ta gierka na PC....k****a POZDRO

-->luuk_-jak wrażenia z gry(takie bardziej dokładne)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę szkoda że nie wyjdzie FIFA Street 2 na PC. Zawsze było by coś dla odmiany.... A tak brac gałę na dwór i pokopac sobie na betonie czy na piachu(przynajmniej nie wirtualnie). Jeszcze raz szkoda(wielka szkoda) że nie wyjdzie ta gierka na PC....k****a POZDRO

-->luuk_-jak wrażenia z gry(takie bardziej dokładne)?

bardzo dokładnych nie podam bo akurat teraz w to nie gram :) ale znowu pograłem troszke i mam minus jak dla mnie :?

a tym minusem jest WIEEEELKIE postawienie na tricki :? za strzelona normalnie bramke nie dostajemy juz żadnych punktów do gamebreakera :? tylko za cyrkowa akrobacje przedtem i dopiero strzał :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omg - i to jest pipol, czlowiek, ktory maczał palce w jakimś sajcie o fifie -_- poprostu zal

http://www.easportsbig.com/games/fifastreet2/index.jsp

Dołączona grafika

tez w to na początku nie wierzyłem, ale przynajmniej sprawdziłem, a nie jak uparty osioł się zaparłem ze nie bedzie i juz... :F

To pisze na które platformy JUŻ jest dostępna, a nie na które wyjdzie.

a w FIFE Street 1 gralem na PS2 wiec wiem o co chodzi w temacie ;)

to będzie fifa street 2 na pc czy nie,z tego obrazka wynika że będzie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zagranicznych forach wyczytalem, ze podobno ma byc na PC tylko wyjdzie dopiero za kilka miesiecy. Oczywiscie nie sa to oficjalne informacje. Jakas nadzieja jeszcze pozostaje, ze ujrzymy ta gre na blaszakach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiadomo cos wiecej nt. tej gry ? bo juz jak zobaczylem jedynke na hyperze to sie napalilem na ta gre, a teraz kiedy moze wyjdzie na peceta to po prostu czekam i czekam ;]

@lukk

a tym minusem jest WIEEEELKIE postawienie na tricki :? za strzelona normalnie bramke nie dostajemy juz żadnych punktów do gamebreakera :? tylko za cyrkowa akrobacje przedtem i dopiero strzał icon_confused2.gif

i wlasnie o to chodzi w tej grze ;]

http://nikefootball.nike.com/nikefootball/...nor_po_high.wmv

i w tym jest piekno betonowej fristajlowej pilki :]

pamietajcie! grajcie pieknie! ;]

Edytowane przez dzej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi