kurek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) http://www.allegro.pl/item86477651_piekny_...ria_2h_gwr.html zobaczcie jak pieknie zadbany IBM za niespelna 1500zl no po prostu tylko brac, prawdziwa perelka kurde jak bym mial kase to bym go kupil mimo ze w sumie to mi nie potrzebny <_< Jak ktos szuka maszynki do wszystkiego tylko nie do gier o wyszukanej jakosci to nie wyobrazam sobie czegos innego w tej cenie w sumie mozna przeniesc do dzialu co kupic chociaz aukcja sie konczy za 9h Edytowane 25 Lutego 2006 przez kurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 WTF ?? Nie rozumiem po co zalorzyles ten temat .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 bo nie czesto sie zdarzaja IBM`y w tak dobrym stanie w takiej cenie, nie wkleilem tu byle badziwia za nieadekwatna cene, tylko ciekawa oferte jako ciekawostke, a jest to forum dyskusyjne o notebokach wiec..... WTF ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy : wy tu gadacie o IBM a ten link do aukcji to jest z jakims Fujitsu Siemensem :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja nie rozumiem tylko jednej rzeczy : wy tu gadacie o IBM a ten link do aukcji to jest z jakims Fujitsu Siemensem :blink: heh, tez tego nie zrozumialem;/ Przeczytalem cala aukcje z 2 razy i nic ciekawego/smieszne tam nie widze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greeg67 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 heh, tez tego nie zrozumialem;/ Przeczytalem cala aukcje z 2 razy i nic ciekawego/smieszne tam nie widze. Gościu wkleił linka do innego lapka i cała dyskusja nie ma sensu :mur: Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafibydgoszcz Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Po pierwsze to nie IBM tylko Fujitsu-Siemens . Po drugie to nie za 1500 a za 2300zł . Po trzecie to ten gość chce go kupić a nie sprzedać :-)))) ( to trzecie to żart ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) cholera przepraszam was cos sie powalilo szukam tej licytacji.... cholera jzu sie aukcja skonczyla chyba bo nie moge znalezc, szkoda ze nie widzieliscie. IMB z 1.2ghz pentium M 256ram dysk20gb itp ale wygladal jak ze sklepu ja nie wiem jakim cudem tak "leciwy" sprzet (chyba poleasingowy) chyba byl po refurbishingu i mial wymieniona obudowe bo wygladal bardziej niz kapitalnie a kosztowal 1440zl i to byl supersprzedawca Edytowane 25 Lutego 2006 przez kurek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Tak bywa czasami, moj Sager tez poszedl w sumie okazyjnie bo za 1PLN ;) . Dobra, chyba nikt sie nie obrazi jak zamkne ten topic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...