k a m e r e k Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie wiem czy tez tak macie, ale mnie ostatnio wkurza zapach od kompa/monitora. Nawet miesiac temu rozebralem monitor(CRT) i solidnie go wyczyscilem i odkurzyłem kompa ( co jakis czas go odkurzam). Ale jak wchodze do pokoju z kompem to od razu uderza mnie taki dziwny zapaszek - jakby spalony kurz, do tego naelektryzowany od monitora CRT.. W zimie to się szczegolnie objawia - zamkniete okna itd A jaki macie "klimacik" w pokoju z laptopem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) ja osobiście w stacjonarce zawsze dbałem o porządek, co do laptopa to wątpie, aby takie problemy występowały natomiast pewne jest to, zę po przesiadce na laptopa w pokoju mam wreszcie normalne powietrze, stacjonarka jest wysuszała i ogrzewała Edytowane 25 Lutego 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Taki zapach "wypalającej" się elektroniki pojawia się gdy kupimy nowy sprzęt, szczególnie przy monitorach CRT ten zapach jest bardzo wyczuwalny. A od laptopa na początku tez troche elektroniką zalatywało ale teraz juz jest "wypalony" i nie smierdzi :P tam samo desktop;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkooaallaa Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jak sie wchodzi do pokoju z laptopem bo miłe czyste lekko podgżane powietrza cisza jak makiem zasiał tylko dyski słychac jak pracuja, nio ale az miło w taki pokoju sie siedze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Taki zapach "wypalającej" się elektroniki pojawia się gdy kupimy nowy sprzęt, szczególnie przy monitorach CRT ten zapach jest bardzo wyczuwalny. A od laptopa na początku tez troche elektroniką zalatywało ale teraz juz jest "wypalony" i nie smierdzi :P tam samo desktop;] tyle, ze moj monitor to ma >5 lat i komp ma ze 2, gdzies jest juz nadgrzany i przyspawany kurz, tam gdzie sie nie dalo wymuskac, a skladac go od zera na dzis dzien nie mam czasu i kazdy mm polerowac ;), mysle ze tez zasilka smrodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...