jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 mam takie pytanko. probowal ktos z was krecenia celka 566 z zastosowaniem chlodzenia wodnego? jakie byly wasze wyniki i na jakich plytach to robiliscie. ja mam ga-6va7+ do jakiego maksymalnie proca ta plyta sie nadaje??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 na wodnym spoko 1000 wyciagniesz na 2V albo nawet wiecej tu masz jak zrobic vmodaVMOD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 czym to lutowales??? cholera mam dwie lewe rece :) i moze byc ciezko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 yyy druciki okrecilem wokol nozek i juz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 chyba sie zaraz za to biore. mam nadzieje ze nie spale proca:) wodne bede zakladal dopiero za tydzien narazie go pokatuje pod wentylatorkiem thermalightem z miedzianym radiatorem. ile bys tu ustawil???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ja mam laczyc te nozki aby uzyskac 1,6v albo 1,65???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 ja mam laczyc te nozki aby uzyskac 1,6v albo 1,65????jak nie wiesz jak sie za to zabrac to lepiej nie ruszaj bo mozesz cos spier.... poczytaj jeszcze pare razy tego linka powoli i ze zrozumieniem - te vid 0 , 1 , 2 , 3 trzeba skumac poprostu.... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 wczoraj juz probowalem. i nic sie nie stalo. moze pojeb!@#$ nozki :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja na WC mam 533 @ 900 Vcore 1,85 V zrobilem sobie regulacje Vcore do 2,3 V , wiec trzeba bedzie zalać borygo pojemnik za okno i FSB 133 MHz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 ja na WC mam 533 @ 900 Vcore 1,85 V zrobilem sobie regulacje Vcore do 2,3 V , wiec trzeba bedzie zalać borygo pojemnik za okno i FSB 133 MHz :-) daj spoko 2V i jazda na 1000 przynajmniej - jaka masz temp?!?!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 ja na WC mam 533 @ 900 Vcore 1,85 V zrobilem sobie regulacje Vcore do 2,3 V , wiec trzeba bedzie zalać borygo pojemnik za okno i FSB 133 MHz :-) daj spoko 2V i jazda na 1000 przynajmniej - jaka masz temp?!?!? w tej chwili w idle ok 29 stopni stres dochodzi do 35 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 no to super temp... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...