danishow Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Kupiłem niedawno nową maszynkę mianowicie Athlon 64 Venice 3000+ no i płyta Gigabyta GA-K8N Pro-SLI... Problem polega na tym , że gdy próbowałem podkręcic procka to maksymalne HTT jakie zdolałem wstukać to 206 MHz. Jeżeli dawałem 207 to komputer samoczynnie caly czas sie resetowal. Jeżeli ktoś wie czym może to być spowodowane to proszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mp_lasso Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 sprubuj zmiejszyc mnożnik HT na 4x, a tak wogole to przeczytaj ten poradnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiczis Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 zmiana biosu na wersje od ultra (f5) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...