pluszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jednym slowem moj komp zglupial..:( a wszystko potym jak spalil mi sie zasilacz, kiedy to Moj kochany Tatus przestawil z tylu zasilacza przelacznik na 133V, od tego momentu nie moge w nic pograc bo po kilku minutach CIECIE, po ktorym tylko restart... Zmienilem dysk bo myslalem, ze on nawala...Ale to nie to...Co robic rece opadaja juz nie mam sil... Prosze pomozcie co wymienic... Ps. grafe i ramy sprawdzalem, tasmy, napedy tez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Po pierwsze: Zasilacz nowy mam nadzieję Po drugie: Jaki to jest zasilacz ile W i jakiej firmy Po trzecie: JAKI SPRZĘT? Po czwarte: Może być RAM walnięty (sprawdź go memtestem) Po piąte: Sprawdź czy nie wywaliło nic na płycie. Być może nawet kondy napuchły czy coś jeżeli masz starą płytę Po szóste: Odpisz na wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Jesli chodzi o sprzet to pisze w sygnaturce.... sprawdzalem na innych kosciach i to samo.... Nie wiem jak sprawdzic kondenstaty na plycie, ale jesli chodzi o doslownie ze napuchly to stwierdzam ze NIE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snow131 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Hihi ja jak zrobiłem tak kiedyś to poszły bezpieczniki w listwie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ale listwa chodzi.... A nawet jesli by byla uszkodzona to moglaby miec wplyw na prace systemu..??.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...