IRZYN Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Witam!! Jaka jest różnica (oprócz ceny) między poniże podanymi modelami kart głównie ciekawi mnnie końcówka "le" co ona oznacza bo przymierzam sie do kupna karty i jakoś tak te ceny mnie zadziwiły?? ATI Radeon 9000le 64MB DDR TV-Out DVI ATI Radeon 9000le 64MB DDR Vivo ATI Radeon 9000 64MB DDR TV-Out DVI Pro pozdraawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Z tego co pamiętam te LE robi tylko PowerColor, więc trzymaj się od nich z daleka, bo słyszałem, że bardzo się nie udały. Co do samej końcówki to oznacza ona po prostu zaniżone taktowania. Ja ci polecam R9000 Sapphire'a - mam (jak widać :D) i to jest naprawdę świetna karta! Dobry jest jeszcze Gigabyte, ale tylko ten z pamięciami 4ns! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Pamieci wyjscia a tak w ogole to trza szukac bo to z recenzji sam wywnioskujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Radeon 9000 to okrojona wersja 9000 Pro. Ale wersji 9000LE nie ma(ja sie nie spotkalem). ViVo to karta ze zlaczami video in/out. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Radeon 9000 to okrojona wersja 9000 Pro. Ale wersji 9000LE nie ma(ja sie nie spotkalem). ViVo to karta ze zlaczami video in/out. le to zwylky 9000 A pro to pro Od le to nic gorszego w radku a to z reguly taktowanie jest okrojone i kosci . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Te s końcówką "le" są stosunkowo tanie w gruncie rzeczy chodzi mi tylko o to czy te z le sa to jakieś niewypały czy coś albo tylko jak juz ktos napisał mają obnizone taktowanie!!?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Te s końcówką "le" są stosunkowo tanie w gruncie rzeczy chodzi mi tylko o to czy te z le sa to jakieś niewypały czy coś albo tylko jak juz ktos napisał mają obnizone taktowanie!!?? obnizone taktowanie ma bardzo duzy zwiazek z wydajnoscia. 9000 le to pewnie nie bedzie rewelacja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 9000pro i 9000le to nie wypal lekki gf3 ti 200 jest lepszy np gainward kreci sie lepiej i dziala lepiej o tyle ze na radku masz ladniejszy obraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 9000pro i 9000le to nie wypal lekki gf3 ti 200 jest lepszy np gainward kreci sie lepiej i dziala lepiej o tyle ze na radku masz ladniejszy obraz Ej, no bez przesady! Z GF3Ti200 to się równa czysty R9000. R9000 Pro wydajnością podchodzi R8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 9000pro i 9000le to nie wypal lekki gf3 ti 200 jest lepszy np gainward kreci sie lepiej i dziala lepiej o tyle ze na radku masz ladniejszy obraz Ej, no bez przesady! Z GF3Ti200 to się równa czysty R9000. R9000 Pro wydajnością podchodzi R8500. Czysty może nie ale pro napewno. Poza tym kolory na g3 mozna uznać za nie wypał :D Ale wracając do tematu to lepiej poczekaj i dołóż trochę kasy i kup sobie kartę znanego producenta i koniecznie pro. Ja mam to co w podpisie i jest spoko, poza tym jeszcze mam pamiątki 3,6ns Hynixa i chodzi swietnie, procek daje się wykręcić do 33Mhz bez arfektów, pamiątki narazie zostawilem w spokoju bo nie mam radiatorów. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 upss 330 mhz a pamiątki chodzą stabilnie na 308 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a jak sie ma do tych radków Gainward Gf4 440 OEM TV-Out ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a jak sie ma do tych radków Gainward Gf4 440 OEM TV-Out ??? TRZYMAJ SIĘ OD TEGO Z DALEKA!!! Absolutnie się nie opłaca tego kupować! Wydajność kijowa, jakość też i brak obsługi Pixel i Vertex Shadera (wsparcie tylko dla DX 7.0). To jest właściwie podkręcony GF2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRZYN Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 a jak sie ma do tych radków Gainward Gf4 440 OEM TV-Out ??? TRZYMAJ SIĘ OD TEGO Z DALEKA!!! Absolutnie się nie opłaca tego kupować! Wydajność kijowa, jakość też i brak obsługi Pixel i Vertex Shadera (wsparcie tylko dla DX 7.0). To jest właściwie podkręcony GF2. Widząc cene tego myśle ze masz racje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 R9000 Pro wydajnością podchodzi R8500.Tak ale w gora 2 testach, a w reszcie odstaje i to znacznie. Zreszta sama sprawa wynikow osiaganych na tych kartach na 8500 mozna 10k wyciagnac, a na 9kpro gora 8tysiecy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 9000pro i 9000le to nie wypal lekki gf3 ti 200 jest lepszy np gainward kreci sie lepiej i dziala lepiej o tyle ze na radku masz ladniejszy obraz Ej, no bez przesady! Z GF3Ti200 to się równa czysty R9000. R9000 Pro wydajnością podchodzi R8500. hmmmm nie chce sie klucic ale mialem doczynienie z tym i z tym wiec nie gadaj ze gf3ti200gainward nir jesy lepszy od r9000Pro a gdzie r9000Pro do r8500 nawet le r8500 rozwali kazdego 9000pro bez o/c i z tez zreszta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Taa, R9000 lepszy od gf3ti200 :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 R9000 Pro wydajnością podchodzi R8500.Tak ale w gora 2 testach, a w reszcie odstaje i to znacznie. Zreszta sama sprawa wynikow osiaganych na tych kartach na 8500 mozna 10k wyciagnac, a na 9kpro gora 8tysiecy. I to jest prawda a nie pierdzielenie o szopenie ze r 9000pro to ni jest takie rewelacyjne ajk za te kase NIE POLECAM a wszyscy ci co pisza ze jest w miare dobry to chyba nie wiedza co mowia za te cene zastanowcie sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 Wlasnie co wybrac? czy ten radeon 9000LE saphire ? jest ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 8 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2003 w tym momencie spadły karty gigabyte 9000 pro koszt tego to około 465zł polecam wydajnosc dobra zresztą podpis mój niech będzie rekomendacją tej karty a sklep to sirius.pl.pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...