BezbronnyPL Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Na kanadyjskim forum ->link Zamieszczono pierwsze zdjęcia plyty głownej Abit opartej o najnowszy chipset nvidii. Z ciekawszych rzeczy:Socket AM2 (Athlon 64,FX,X2),wsparcie dla pamięci DDR2 1066,układ dzwiękowy HD Audio(Azalia), 2x PCI-E x 16. A poniżej specyfikacja kilku wersji tego układu: C51XE+MCP55PXE: Features 2 x16 SLI slots (total 46 lanes, 9 links) and supports FX and Athlon series of M2 CPUs. Six SATA ports with RAID5, dual Gigabit LAN with ActiveArmor and UAA Audio, high overclocking potential reported. MCP55P SLI: Features 2 x8 SLI slots (total 28 lanes, 6 links) and supports Athlon series of M2 CPUs. Six SATA ports with RAID5, Dual Gigabit LAN with ActiveArmor and UAA Audio - Havent heard any "personal" details yet. MCP55 Ultra: Features 1 x16 slot (total 20 lanes, 5 links) and supports Athlon series of M2 CPUs. Six SATA ports with RAID5, Dual Gigabit LAN with Active Armor and UAA Audio. Zapowiada się ciekawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 UAA Audio to SoundStorm 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Omg... dizajn tej płyty mnie rozwalił. Co to jest? Produkt dla bl00gowców czy jak? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 ładny kwiatek:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Jakich blogowców. To dla "Odlotowych agentek" Maskują jak samochody testowe ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 poczekajcie na inne wersje kolorystyczne, wtedy zmienicie pewnie zdanie :P zapewne ceny tez beda odpowiednio wyzsze za taki 'bajer'.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 no jeszcze tylko brakuje płyty w kondoniki... to będzie chyba pedzio edyszyn :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Tylko, że to nie abit a msi :-D Edytowane 26 Lutego 2006 przez flatline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XiAo_20 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 fajowy kolor co wy chcecie ,choc ja bym chcial miec colors mleczny plytki lub milki niebieskiej d:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Mobo śmieszne, w sam raz dla typowej słodkiej idiotki (pewnie by sie mojej siostrze spodobało ;)) Oby nF5 było tak samo dobre do OC jak nF4 Edytowane 26 Lutego 2006 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Tylko, że to nie abit a msi :-DTo nie jest płyta MSI, wyrażnie na niej pisze "ABIT".. Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 @Griszman W którym miejscu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Pomiędzy slotami PCI-E, mniej więcej na środku tego kfiatka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) To FAKE. Choć zawierający sporo prawdziwych informaji -tylko ,że raczej w odniesieniu do Mobo dla CPU Intela nie AMD. Niezłe zamieszanie-jak widac niektórym userom bardzo się nudzi i chca za wszelką cenę zaistnieć-choćby produkując takie fotomontaże. Edit: Pogrubiłem "fake"-plyta to MSI-zresztą nieistotne. Edytowane 27 Lutego 2006 przez BezbronnyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) @Griszman W którym miejscu? Zaznaczyłem dokładnie w którym miejscu. Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 mi sie zdaje czy nad tym górnym slotem pci-e 16x jest jeszcze wtyka taka jak od hdd ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Nie zdaje Ci się, wtyka jest (pewno od zasilania SLI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) User posted imagea teraz zobacz to: click! dziwne, ze nawet plyta lezy w tym samym miejscu na tym samym tle :P Edytowane 26 Lutego 2006 przez tomos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Hehe, niezłe, wszystko jest identyczne, na obu zdjęciach płyty leżą w tym samym miejscu.. Jedynymi różnicami są kolory i napisy. Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Lol nawet kondziory przy sockecie są powyginane w te same strony :!: F A K E :!: Ale trzeba przyznać, że nawet niezły ;) Edytowane 26 Lutego 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 mi sie zdaje czy nad tym górnym slotem pci-e 16x jest jeszcze wtyka taka jak od hdd ?? Nie zdaje Ci się, wtyka jest (pewno od zasilania SLI). u mnie na Abicie AN8 SLI tez mam juz taką wtyczkę B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 A ja myślałem że ten Abit to wersja z różową panterą, jakoś z nadchodzącym filmem mi się kojarzy :) Do tego rożowe oplotki i kable IDE no i jak ta lala malowana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Ładna płytka, mojej mamie napewo by się spodobała a siostrze to hoho :lol: (ten kwiatek :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 ten molex to nawet na mojej jest a SLI nie mam :P a widac ze fotomontaz no chyba ze MSI z Abitem teraz robią projekty :P ale mogli by zaczac robic laminaty z kwiatkami albo innymi rysuneczkami bo wygląda bosko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Hhehe ladny kwiatuszek ;] Widze ze juz kompletna rezygnacja z interfejsu ATA, tylko SATA na plytce ;] Tylko ciekawe co bedzie z napedami optycznymi, no chyba ze zmiany w tym segmencie rowniez pojda naprzod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Hm, a dlaczego po lewej stronie pci x4(czy jak mu tam) pisze VIA? :lol: Ale przyznam ze pomysł neizly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass_Ass Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Ciekawe kto się nabrał :D Przyznawać się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 czegoś takiego jak abit proponuje do kompa bym nie włożył bo mógł by mnie spotkać zawał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...