Gość incubus Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Witam. To mój pierwszy post:) Otóż...planuję podkręcić troszku kompa. Moja konfiguracja to: Mobo: Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Proc: Sempron 3000+ s.939 (venice) Graf: Gecube X800GTO 256mb/256 bit Ram: 512 mb/400 Twinmos (wkrótce dołożę jeszcze 512) Zasilacz: Chieftec 420W HPC cooler na procu standardowy Nie chcę bić rekordów w O/C (napewno nie na takiej płytce:)). Ważne, aby to O/C było bezpieczne. Pomożecie??? ps: jeżeli to konieczne to proszę o pomoc w doborze nowego coola na proc....thx Edytowane 25 Lutego 2006 przez incubus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 kazdy egzemplarz podkreca sie nieco inaczej musisz poprobowac we wlasnym zakresie, nie ma chyba innego wyjscia oczywiscie malymi kroczkami i potem test stabilnosci =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Po pierwsze przeczytaj faq Po drugie zeby bezpiecznie podkrecac radze oczyscic dysk z virow , itd :P I sprawdzic jaka masz temperature :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...