windowx_user Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Czesc, Czy ktos z was wie jak chowac nazwy na ikonach desktopowych pod windowsem XP? Np, Chowanie Moj Komputer pod ikona moj komputer. Mozna to zrobic przez zmiana nazwy, i wtedy wpisac alt + 255. Jednak bardziej mnie interesuja inne sposoby. Dziekuje Wam. Zapomnialem, Interesuje mnie jeszcze usuniece skrotu z ikon desktopowych. Kilka lat temu to robilem, a teraz znowu chcialbym, jednak nie pamietam jak. Jak zwykle polowe rzeczy zapominam, przepraszam za te ciagle zmiany i edytowanie. Rowniez chcialbym wiedziec jak zmienic nazwe kosza na desktopie Dzieki Edytowane 25 Lutego 2006 przez windowx_user Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Chodzi Ci o usuniecie strzalki? Zainstaluj sobie np. TweakUi i tam mozesz to ustawic w opcjach i nie tylko to, a co do nazw to chyba najlepiej wstawic alt + 255 i nie ma sensu sie bawic dalej skoro to wystraczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
windowx_user Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Hej Zrobilem google-search. Wystarczylo wpisac proste stringi typu "remove +shortcut +desktop +regedit" albo "rename +recycle +bin +regedit" Chodzilo mi mniej wiecej o cos w tym stylu: http://img127.imageshack.us/img127/3350/sc...hot2xcdx2ze.jpg Dzieki za pomoc :) Milych snow, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...