siwus Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Jak podłączyć głośniki do ps2 aby gry i filmy chulały na wszystkich 5 głośnikach a nie tylko na dwóch?? z góry dziękuję forumowiczom za pomoc:) Edytowane 25 Lutego 2006 przez siwus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bąbel15 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Nie wydaje mi sie aby było można podłaczyć te głosniki pod PS/2(w moim przekonaniu jest to port do myszki i klawiatury).Możne je podłaczyc do karty dzwiękowej i jest to kwestia ustawien w grze lub sterownikach od karty dzwiękowej:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Jak podłączyć głośniki do ps2 aby gry i filmy chulały na wszystkich 5 głośnikach a nie tylko na dwóch?? z góry dziękuję forumowiczom za pomoc:)nie da się Nie wydaje mi sie aby było można podłaczyć te głosniki pod PS/2(w moim przekonaniu jest to port do myszki i klawiatury).Możne je podłaczyc do karty dzwiękowej i jest to kwestia ustawien w grze lub sterownikach od karty dzwiękowej:)omg, jemu chodziło o konsolę PLAYSTATION2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 @kucyk: da sie. Musi sobie skolowac przejsciowke z zestawu Logitech X-530. Oczywiscie bedzie to tylko stereo, ale wszystkie glosniki zagraja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 hmmm ale czy i jak podłączę przejściówkę logitecha do głośników creative'a P580, a jak nie mam skąd sobie skołować to co mam zrobić?? czy jest jakieś zastępstwo dla tej przejściówki?? a kucyk niech nie wprowadza ludzi w błąd nie wiedząc czy ma rację... taka mała rada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 O "czy" i "jak" bym sie nie martwil - nie da sie jej podlaczyc odwrotnie. Ma tylko gniazdka do konsoli z jednej strony i do glosnikow z drugiej. Skad skolowac, to juz wiekszy problem. Albo poszukac na Allegro, albo popytac wsrod forumowych posiadaczy X-530 czy ktos nie zechce odsprzedac (od razu uprzedzam pytanie, ja juz swojej nie mam ;) ). Inna metoda? Amplituner od kina domowego... choc to wyjdzie drozej niz same glosniki. A kucyka sie nie ma co czepiac, bo ja sam dowiedzialem sie o istnieniu tej przejsciowki po otworzeniu pudla z glosnikami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Przez pierwszy lepszy dekoder DD z wejsciem cyfrowym. Z dekodera wychodzi sygnal na wszystkie 6 glosnikow i w grach masz piekny przestrzenny dzwiek. Innej metody nie ma - chyba, ze sam sie pobawisz i z cincha rozdzielisz sygnal na 2 wejscia - kazde podlaczajac do jednej pary glosnikow. Ale IMHO nie warto, szczegolnie, ze nie jestem pewien, czy sub by wtedy gral tak jak powinien, a srodkowy glosniczek by sie marnowal. Juz lepiej grac w stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...