boratsc Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Dostałem dysk tylko jest popsuty (WD Protage 40GB) a jest dość ciekawy motyw... A mianowicie dysk jest wykrywane normalnie przez biosa, system go instaluje ale jak dam w narzędzia administracyjne=>> zarądzanie dyskami to go nie ma :/ każdy program go wykrywa ale wywala błąd :blink: :blink: pierwszy coś coś takiego widze i nie wiem nawet co mogło pójść... Edytowane 25 Lutego 2006 przez iqmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Dostałem dysk tylko jest popsuty (WD Protage 40GB) a jest dość ciekawy motyw... A mianowicie dysk jest wykrywane normalnie przez biosa, system go instaluje ale jak dam w narzędzia administracyjne=>> zarądzanie dyskami to go nie ma :/ każdy program go wykrywa ale wywala błąd :blink: :blink: pierwszy coś coś takiego widze i nie wiem nawet co mogło pójść... Wez go sprawdz HDD Regeneratorem.i rozwal na nim partycje i zrob na nowo i zobacz wtedy.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Tylko że żaden program go nie widzi jako dysk Oo to jest własnie zagadka czemu tak jest Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123Frytki Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Tylko że żaden program go nie widzi jako dysk Oo to jest własnie zagadka czemu tak jest Oonawet hdd regenerator?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Polecam formatowanie niskopoziomowe, ale tylko i wylacznie narzedziami ze strony WD'eka. Mialem problem z partycjami na seagate i taki format pomogl(oczywiscie uzylem narzedzi ze stronki seagate) . Powinienes wszystko znalezc na TEJ stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ale programy pod WD go tak jakby nie widzą !! Próbowałem już to zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ale programy pod WD go tak jakby nie widzą !! Próbowałem już to zrobić Uruchamiales te programy w windzie czy pod dosem?? Jak ani tu ani tu nie widza to elektronika chyba padla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...