Rastafari Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam wszystkich, http://allegro.pl/item88632448_msi_gf_nx68...ltra_agpx8.html Co Panowie myślicie o karcie z powyższego linku ? Warto licytować, czy cena już zabardzo wyśrubowana ? Albo jaką lepszą proponujecie od tej ? jeszcze taka: http://allegro.pl/item87378926_sapphire_x8...agp_16p_6v.html lub: http://allegro.pl/item87340185_aopen_aeolu..._agpx8_box.html Jak się te karty maja do siebie, mógłby ktoś je jakoś mi zcharakteryzować bo niebardzo się znam na kartach, a chcialbym kupic jakas dobra, zebym nie musial zmieniac szybko. Prosiłbym również o przedstawianie innych modeli. Zebym miał jakiś wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Ile chcesz na to przeznaczyć pieniędzy ??? Podaj dokładną konfigurację komputera. Edit: byłem szybszy :wink: Edytowane 25 Lutego 2006 przez lukmek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) GF6800Ultra daruj sobie. Radek dobry ale możesz licytować tego GF6800GT i podaj reszte konfigu swojego bo może grafe coś dusić będzie. EDIT: Lukmek:D Edytowane 25 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Ile chcesz na to przeznaczyć pieniędzy ???Tyle, ile będzie trzeba ;) Podaj dokładną konfigurację komputera.A7V8X-X, Athlon 2200+, 512 ramu ddr raczej przestarzała konstrukcja ;P Edytowane 25 Lutego 2006 przez Rastafari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Ja max do tego konfigu widze R.9800Pro lub GF6600GT i plus 512Mb ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Szkoda tyle kasy na grafe, masz za słabego procka do niej i za mało ramu, podaj ile masz kasy to moze uda procka z płyta główna jeszcze wymienic i duzo wiecej ci to da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) raczej nie planowałem nic oprócz grafy wymieniać... no z 8 baniek mam..max tysiaka Edytowane 25 Lutego 2006 przez Rastafari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Sprzedaj proca+MoBo i kup Asrocka k8 939Dual-Sata II, semprona64 3000 s.939, GF6600GE, Fortrona 400Wat(chyba że masz jakiś dobry zasilacz), AC Freezer 64 Pro i dodatkowe 512Mb ramu i jest fajny sprzęt i kasy chyba starczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) To trochę mało moze byc. Jak bys miał z 350zł wiecej to by sie cos ciekawego udało zmontowac: semp 3000, asrock dual sata2, galaxy 6600ge, 512mb ramu. Edytowane 25 Lutego 2006 przez torque8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
og0r Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 trochę przy słaby komp na 6800gt wiem co mówię bo do podobnego kupiłem sobie 6800gt a teraz po podpowiedziach forumowiczów wymieniam cały sprzęt i przesiadam na pci-e:) ale to nie zmienia faktu że kartę warto kupić :) ja mam dokładnie identyczną na sprzedaż http://www.allegro.pl/item88678076_asus_v9..._gwarancja.html jak jednak będziech chciał kupić 6800gt to daj znać jakoś się dogadamy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 narazie nie mam ochoty bawic sie w jakies totalne apgrejdy, nie mam na to teraz czasu i checi, więc co byscie poradzili do mojego terazniejszego kompa, zeby dalo sie we wszystko grac w miare w najnowsze gry bo w tym momencie mialem ti 4200 ktora padła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 narazie nie mam ochoty bawic sie w jakies totalne apgrejdy, nie mam na to teraz czasu i checi, więc co byscie poradzili do mojego terazniejszego kompa, zeby dalo sie we wszystko grac w miare w najnowsze gry bo w tym momencie mialem ti 4200 ktora padła.Bierz od og0r Gt i dokup 512mb ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) sam pisze ze do takiego zestawu to sie nie oplaca takiej mocnej... a i jeszcze sie chcialem dowiedziec, skoro mam ram kupowany razem z zestawem to teraz mam dokupic na takiej samej szynie ? czy na wyzszej tez bedzie dobrze dzialal z ta stara koscią ? Edytowane 25 Lutego 2006 przez Rastafari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 sam pisze ze do takiego zestawu to sie nie oplaca takiej mocnej... a i jeszcze sie chcialem dowiedziec, skoro mam ram kupowany razem z zestawem to teraz mam dokupic na takiej samej szynie ? czy na wyzszej tez bedzie dobrze dzialal z ta stara koscią ? Co się nie opłaca? ja piernicze jak te posty czytam to mnie skręca...koleś chce grafe mu juz kompa każa zmieniać... QP TA GRAFE na pewno będzie lepiej niz teraz:) i doqp ram 512 może proca podkręć i tyle... choć osobiście polecam 6600GT lub 9800pro wtedy nie będzie rzadnych ograniczeń;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 sam pisze ze do takiego zestawu to sie nie oplaca takiej mocnej...To co masz + 512mb wystarczy do tej gt. Jedno, co na pewno Ci się nie opłaca to wymiana całości za to co masz dostaniesz grosze, gdy dołożysz do tych 800 które posiadasz to będzie może 1200 na sprzęt powiedz co lepszego za to kupisz? Policzmy: semp 340,asrock 225,ram 1G 300=865 zostaje 335 na kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
og0r Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 napisałem że jest za dobra do takiego sprzętu bo tak jest 6800gt i w moim przypadku sempron na socket-a 2000+ i 512mb to nienajlepszy duet ale miałem okazję kupić tą kartę więc kupiłem teraz muszę sprzedać bez straty i w to miejsce kupić identyczną (dosłownie) na pci-e ale nie to że nie dało się w gry grać poprostu procesor 2000+ i 512mb ogranicza tą kartę i ustawienie max detali mijało się z celem a do gry w niższych rozdzielczościach wystarczy 6600gt także ja bym Ci polecał dokupić ramu i własnie 6600gt człowiek się uczy na błędach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) także ja bym Ci polecał dokupić ramu i własnie 6600gttakie coś sobie wybrałem: pamieć: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=88687259 karta: http://www.allegro.pl/item88011162_point_o...sprzedawca.html ok? czy coś lepiej można ? Edytowane 26 Lutego 2006 przez Rastafari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...