Narty_Jezusa Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) Witam... Moje cale WC jest juz praktycznie w komplecie, tylko brak mi jednego elementu... Nigdzie nie moge znalesc jakiegokolwiek kontaktu do kogos ktory ma dostep do miedzi... Nie mam pojecia z kad wytrzasnac taki wakalek tego jakze cennego metalu. Po skupach metali kolorowych juz wedrowalem, po roznego rodzajach sklepu i nic :mur: Prosil bym kogos kto ma na zbyciu albo wie gdzie mozna takie cos kupic aby dal mi znac. Ewentualnie czy wchodzi jakas przerobka z CPC. Aha jezeli ten temat byl gdzies poruszony to sorry ale nie umialem sie go doszukac... Edytowane 26 Lutego 2006 przez Narty_Jezusa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jak masz bloki z cpc to tam na spodzie są kawałki 5mm grube więc z tego juzoś zmajstrujesz ;) ew. do kogoś kto sie tym zajmuje (robi bloki na formu ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narty_Jezusa Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 a mozesz mi powiedziec kto na forum zajmuje sie tym"profesionalnie"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Np.- Misiu15go -Kyniek ale jego niema jak na razie O miedz mozesz jeszcze zapytac w hurtowniach materjalow elektrycznych albo allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 daj ogłoszenie w dziale kupie ja tak robiłem i sie nie zawiodłem ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 pyt : a mozesz mi powiedziec kto na forum zajmuje sie tym"profesionalnie"?? odp: Np.- Misiu15go -Kyniek ale jego [...] normalnie post roku :) LOL^3 ja bym napisał raczej,że "pro" wykonawcy to : mate , samhain , i , i , i tu koniec a na marginesie bym dodał misiu i kyniek bo co calkiem homemade garage. ale skoro tak piszesz - przykro mi z powodu Twojej wiedzy o blokach i ich wykonawcach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 I jeszcze te "Z kąd" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIUTI Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) I jeszcze te "Z kąd" oraz "wziąć" ;) :mur: :mur: :mur: edit: ups :( zwracam honor, widać tak się już przyjęło to słówko że utkwiła mi niepoprawna forma :( Edytowane 26 Lutego 2006 przez NIUTI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit202 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 oraz "wziąć" ;) :mur: :mur: :mur: ojoj Polacy rodacy !! http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=69151 podpowiadam : nie ma czegoś takiego jak " ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> " , poprawna pisownia to tak jak ktoś wyżej napisał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) oraz "wziąć" ;) :mur: :mur: :mur:he forma jak najbardzie poprawna klik edit no spoznilem sie chwile ;) Edytowane 26 Lutego 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narty_Jezusa Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 dobra, dobra polonisci... poprawie sie juz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 pit202 mi chodziło o to z kąd moze wziąć miedz:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...