diefek Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 (edytowane) ello witam potrzebuje mobo do 350-370 zl :) mam semprona 3.0 939 i 6600ge pci-e myslalem nad plytka DFI Infinity nforce Czy to dobry wybor ? moze zaproponujecie cos jeszcze Edytowane 25 Lutego 2006 przez diefek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Poleca Epoxa 9NPA+ Ultra. Bardzo dobra płytka. Ma duże możliwości jeśli chodzi o oc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Popieram Lukmek'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diefek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 czyli mowicie ze epox bedzie duzo lepszy od dfi ? ? :) czyli to ta plytka http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?mod=st...detail&id=17740 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) czyli mowicie ze epox bedzie duzo lepszy od dfi ? ? :) czyli to ta plytka http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?mod=st...detail&id=17740 ? Tak, to ta płytka. Ten Epox jest lepszy od DFI Infinity. A tu masz porównanie z DFI LanParty Edytowane 26 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Po co przepłacać Asrock 939dual... Dobra platforma dobre oc ogólnie po małych modyfikacjach leprza od każdej mobo dfi... Prosze sie nie bać marki jest to naprawde udany i polecany produkt cena~220zł/240zł super mobo (po modach... naturalnie) dod... O sorry nie zauważy że masz już to mobo... co w nim jest nie tak że zmieniasz, może masz trefny model...??? Edytowane 26 Lutego 2006 przez dream_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 jak dozbieraz z 40pln to bedziesz mial prawdziwe LanParty ;] odezwij sie na PW jak jestes zainteresowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentManiac Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Tak, to ta płytka. Ten Epox jest lepszy od DFI Infinity. A tu masz porównanie z DFI LanParty Kurcze Panowie, ale gdzie ta płytka jest dostępna??? Bo chyba nie w Polsce... Sam na nią poluję i jakoś dorwać nie mogę (muszę mieć nową ze względu na fvat). Gdzieś tu na forum czytałem, że Epox wprowadza nowe modele i ten akurat został już wycofany. A nie ma jeszcze nowych... Dlatego w tym wątku mam pytanie, jeśli nie Epox ani nie DFi (ze względu na głośny wentyl na NB) to co??? :blink: Chcę posadzić na tym SanDiego z chłodzeniem wodnym, i kręcić go. Ale naprawdę nie chcę DFi... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
og0r Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 ja kupiłem Epox 9NPA+ Ultra za 250zl :) nówkę w sklepie to się nazywa dobrze trafić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Kurcze Panowie, ale gdzie ta płytka jest dostępna??? Bo chyba nie w Polsce... Sam na nią poluję i jakoś dorwać nie mogę (muszę mieć nową ze względu na fvat). Gdzieś tu na forum czytałem, że Epox wprowadza nowe modele i ten akurat został już wycofany. A nie ma jeszcze nowych... Dlatego w tym wątku mam pytanie, jeśli nie Epox ani nie DFi (ze względu na głośny wentyl na NB) to co??? :blink: Chcę posadzić na tym SanDiego z chłodzeniem wodnym, i kręcić go. Ale naprawdę nie chcę DFi... :lol2: Tutaj, tu powinny być jeszcze te płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentManiac Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Tutaj, tu powinny być jeszcze te płyty. No niestety, to są wersje bez plusa czyli troszkę inne. Przyjrzałem się im, i IMHO są troszkę gorsze pod pewnymi względami. Niestety z braku laku trzeba brać takie... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Hmmm tu jest z plusem http://www.imperium.net.pl/product_info.ph...roducts_id=6346 Z drugiej strony nie wiem czym sie rozni plyta z plusem i bez niego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentManiac Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Z drugiej strony nie wiem czym sie rozni plyta z plusem i bez niego... A kurcze, już sam się w tym gubię... Wygląda na to, że jedyna różnica między zwykłą a plusem to obecność FireWire na tej właśnie z plusem. Wcześniej czytałem, że ta bez plusa nie ma NCQ, ale kurde wygląda na to, że ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 w action są 9npa3+ :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...