Skocz do zawartości
Kllaymenn

Celeron Tualatin - przekroczone 10k w 3DMarku 2001

Rekomendowane odpowiedzi

ja to mozliwr ze masz 2x razy wiecej pkt odemnie1!!!!! kurde ja ju nie wiem powinienem mieć koło 6500pkt a mam 5300pkt:(

kilka postow wyzej pisalem na zielono, ze takie cos bedzie - rece opadaja, szkoda slow na takie bzdury...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystajac z okazji, ze nastapily zmiany na forum i ze ponownie ten watek laduje na pierwszej stronie chcialem powiedziec, ze nigdy nie udalo mi sie przekroczyc 10k na tym celku :)

Bylo juz naprawde blisko ale jescze przed zima zmienilem na thortona :D

Nie powiem, tesknie za tym sprzetem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Korzystajac z okazji, ze nastapily zmiany na forum i ze ponownie ten watek laduje na pierwszej stronie chcialem powiedziec, ze nigdy nie udalo mi sie przekroczyc 10k na tym celku :)

Bylo juz naprawde blisko ale jescze przed zima zmienilem na thortona :D

Nie powiem, tesknie za tym sprzetem.

hmmm

no ja tez tesknie

jakby zrobic moda do tego celka i puscic go na ponad 2v przy dobrym chlodzeniu, ti4200 tez vmodowac i wykrecic i nawet 11k mozliwe albo i wiecej:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

Ja bez wiekszych problemow osiagnolem full stable 1730 na moim procku 1.1A zrobilem Vmoda bo max Vcore bylo 1.675 i z tym napieciem poszedlem za 1700(chodzi juz prawie rok na 1730). Nie mam GF4 Ti4200 wiec moj wynik w 3Dmarku chyba nic niepomoze. mialem na R9500 non pro krecony 391-675 w 2001 11100 i w 2003 3400- oczywiscie default tests.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...