gborkol Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam od tygodnie sporadycznie pojawia mi sie kumunikat wywalony na caly ekran na niebieskim tle ze system zostal zamkniety aby uniknąć awarii sprzetu.Uzywalem avasta wczoraj zainstalowalem kasperskeigo 6.0 beta wykryl mi dosyc sporo robali i je usunaoł,caly dzien bylo ok.Dzisiaj włączam kompa i znowu ten sam problem,to teraz nie wiem czy to wina systemu czy sprzet sie sypie... help. sad.gif Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Podaj numer bledu stop... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 nie podajesz nic konkretnego z tego błędu!! więc jak ci pomuc ale to chyba wina windka choć przy tych danych co podałeś moge się mylić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...