HanSC Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Wczoraj kupilem Atlona XP 1,7+ technologia 0,13 i jego mostki L1 nie sa przeciete laserkiem, cena to 280zl. Czy ktos sie juz z czyms takim spotkal? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Athlony XP 0,13u maja odblokowany mnoznik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Czyli mozemy zapomniec o olowku czy pascie ze srebrem? Oby tak dalej :D Przyznam, ze jesli to jest faktem to nie wiedzialem, ze AMD wpadlo na taki pomysl (oby sie nie za szybko opamietali) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 bo Xp w 0,13um maja na L3 mnoznik a nie na L1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 O boshe lol nie co ty nie powiesz a czytales cos o nim zanim go kupiles L3 sa a nie l1 jak w xp+ odpowiadajace za mnoznik :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Wczoraj kupilem Atlona XP 1,7+ technologia 0,13 i jego mostki L1 nie sa przeciete laserkiem, cena to 280zl. Czy ktos sie juz z czyms takim spotkal? Pozdrawiam Wiesz, na forum podkręcanie jest o tym dużo. To fakt ogólnie znany. Ustaw sobie w biosie mnożnik jak najwyżej możesz (zapewne bedzie to 12.5) i ciesz się bezstresowo podkręconym klocem. Tak jak ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSC Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Wczoraj kupilem Atlona XP 1,7+ technologia 0,13 i jego mostki L1 nie sa przeciete laserkiem, cena to 280zl. Czy ktos sie juz z czyms takim spotkal? Pozdrawiam Wiesz, na forum podkręcanie jest o tym dużo. To fakt ogólnie znany. Ustaw sobie w biosie mnożnik jak najwyżej możesz (zapewne bedzie to 12.5) i ciesz się bezstresowo podkręconym klocem. Tak jak ja. Nie jestem tu obecny od dawna, wiec stad pewne braki w informacjach :D Fakt odblokowania L1 bardzo mnie ucieszyl i zrobilem na swym Abicie prawie dokladnie to samo o czym mi radzisz i naprawde radocha, dzieki. W mojej MOBO zamiast 12,5 jest nieco innaczej 1400/133 lub wiecej i takie ustawienia zastosowalem. Proc zostal poprawnie rozpoznany 8O, coz Thunderbird odejdzie na emeryture, a sluzyl wiernie 2 lata :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...