Skocz do zawartości
lopik_

Utorrent - Znikają Torrenty Wysyłane

Rekomendowane odpowiedzi

Np. seeduje 4 torrenty i jak zamykam program i ponownie otwieram to juz nie mam na liście tych torrentów, dlaczego jak ja chce je seedować nadal ? co mam zrobić żeby po ponownym właczeniu programu były nadal ?

Dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to pomoże ale cztałem gdzieś, że pomaga czasami przenesienie wszystkich plików z katalogu Dane aplikacji\µtorrent do katalogu w którym jest µtorrent.exe, ja tak mam i narazie działa, tylko nie mogę ograniczyć prędkości ściągania, albo ciągnie na maxa albo wcale <_< .

Co do bitcometa to na niektórych trackerach dostał bana więc można nie mieć wyboru, albo zmieniasz klienta albo sajonara.

@Rocky, jak się z tym nie uporasz to pozostaje ponownie otworzyć torrenta potem wskazać katalog gdzie są już ściągnięte plik, przehashować i wtedy wznowi seedowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oki juz wszystko dobrze pomięszały sie pliki .torrent chyba i daletego.

Nie wiem czy to pomoże ale cztałem gdzieś, że pomaga czasami przenesienie wszystkich plików z katalogu Dane aplikacji\ľtorrent do katalogu w którym jest ľtorrent.exe,

Ja tez tak mam i działa dobrze :)

tylko nie mogę ograniczyć prędkości ściągania, albo ciągnie na maxa albo wcale

Z tym tez nie mam problemów, nie wiem dlaczego u ciebie jest nie tak.

Napisz coś więcej, jakie masz ustawienia ściągania itp.

Edytowane przez Rocky998

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz coś więcej, jakie masz ustawienia ściągania itp.

Właśnie niezależnie od ustawień tak się dzieje, jak ograniczę DL na 10 czy 16KB to i tak ciągnie pełną moca łącza czyli 32KB. Mniejsza o to, w tej chwili korzystam z Bitlorda i jest OK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi