lopik_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Np. seeduje 4 torrenty i jak zamykam program i ponownie otwieram to juz nie mam na liście tych torrentów, dlaczego jak ja chce je seedować nadal ? co mam zrobić żeby po ponownym właczeniu programu były nadal ? Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ściągaj z bit cometa i nie grzesz więcej, pozdro ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 "Ściągaj z bit cometa i nie grzesz więcej, pozdro !" Dzięki ale nie skorzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Nie wiem czy to pomoże ale cztałem gdzieś, że pomaga czasami przenesienie wszystkich plików z katalogu Dane aplikacji\µtorrent do katalogu w którym jest µtorrent.exe, ja tak mam i narazie działa, tylko nie mogę ograniczyć prędkości ściągania, albo ciągnie na maxa albo wcale <_< . Co do bitcometa to na niektórych trackerach dostał bana więc można nie mieć wyboru, albo zmieniasz klienta albo sajonara. @Rocky, jak się z tym nie uporasz to pozostaje ponownie otworzyć torrenta potem wskazać katalog gdzie są już ściągnięte plik, przehashować i wtedy wznowi seedowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 (edytowane) Oki juz wszystko dobrze pomięszały sie pliki .torrent chyba i daletego. Nie wiem czy to pomoże ale cztałem gdzieś, że pomaga czasami przenesienie wszystkich plików z katalogu Dane aplikacji\ľtorrent do katalogu w którym jest ľtorrent.exe,Ja tez tak mam i działa dobrze :) tylko nie mogę ograniczyć prędkości ściągania, albo ciągnie na maxa albo wcaleZ tym tez nie mam problemów, nie wiem dlaczego u ciebie jest nie tak. Napisz coś więcej, jakie masz ustawienia ściągania itp. Edytowane 27 Lutego 2006 przez Rocky998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Napisz coś więcej, jakie masz ustawienia ściągania itp.Właśnie niezależnie od ustawień tak się dzieje, jak ograniczę DL na 10 czy 16KB to i tak ciągnie pełną moca łącza czyli 32KB. Mniejsza o to, w tej chwili korzystam z Bitlorda i jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...