Hanu Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Bardzo ładny wynik. Ciekaw jestem czy na 4:5 by wydoiły tak, na "normalnej" płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Więcej niż 5 w podstawowych timingach bym nie dawał bo to już jest sztuka dla sztuki. Co do dzielnika 4:5 to moja płyta wybitnie go nie lubi i nie daje się zmusić do pracy przy sensownych MHz. Na "czwórkach" jak na razie zrobiłem 558MHz To tak na szybko. rozumiem, że bootujesz @ 400 fsb 4:5 i ciągniesz clock genem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 jedyny plus to to że latają na relatywnie małym Vmem. fakt. JEDYNY..... fajne te memki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Unclefuckerskie pamięci :D . Normalnie jakbym na XS siedział :D Ps dawaj im 2.7v :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 (edytowane) Dokładnie Yoto tak robiłem i max jaki wyciąga płyta (bo pamiątki potrafią) to 425MHz na którymkolwiek z mnożników proca. Biosami też żonglowałem ale to tylko kosmetyczne zmiany. Edytowane 27 Października 2006 przez Madness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Daj im 2.6-2.75V to dopiero rozwina skrzydelka :D Afi od ktorego bralismy memki zrobil na nich tylko 535MHz, ja 585MHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Daj im 2.6-2.75V to dopiero rozwina skrzydelka :D Afi od ktorego bralismy memki zrobil na nich tylko 535MHz, ja 585MHz :) chyba raczej zdechną :D To na moje oko nowe kostki elpidy :D na 2,4 mogą mieć już gorsze OC niż na 2,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 chyba raczej zdechną :D To na moje oko nowe kostki elpidy :D na 2,4 mogą mieć już gorsze OC niż na 2,3 Nie przegladalem na XS za tymi kosciami, ale Elpidy by tam wladowali <_< Jakby tam faktycznie na 105% siedzialy Microny to imho 2.6 mozna walic spoko :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 Crucial to marka własna microna - raczej konkurencyjnych kostek by nie ładowali. Przy 2,45V z biosu są letnie. Bardzo słabo się grzeją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 ... Przy 2,45V z biosu są letnie. Bardzo słabo się grzeją. jak wszystkie D9 - i właśnie dlatego trzeba im dawać więcej papu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 jak wszystkie D9 - i właśnie dlatego trzeba im dawać więcej papu :D a ja się mogę założyć że na 2,6V polecą gorzej niż na 2,3V :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 27 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2006 a ja się mogę założyć że na 2,6V polecą gorzej niż na 2,3V :D czyli upierasz sie, ze to elpidy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 To kryje się pod radiatorami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) To kryje się pod radiatorami Czyżbyś zdjął radiatorki ? Przemalowane na ballistik ?? eeeeeee Edytowane 28 Października 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Pyr0 z XS sobie z nimi poradził ;) http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=119358 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 Tak właśnie myślałem, ze może to być własnie rev. 3F "de dziewiątek".... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 3f to rewizja czy oznaczenie czsu dostepu kostek ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 to się pochwalę :wink: dzięki BAZI, dobra firma z Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 28 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2006 (edytowane) to się pochwalę :wink: dzięki BAZI, dobra firma z Ciebie dobra to mało powiedziane :] jak by wszyscy polacy tacy byli to by kaczyńscy nie wygrali wyborów brałem od baziego 2 kapleciki na d9 i wsio w porzadku szybko i sprawnie express ik ;] Edytowane 28 Października 2006 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2006 to się pochwalę :wink:Wynikami sie pochwal :wink: Jak sa powtarzalne to :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 Moze to of topic ale spójrzcie na ten link: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121150 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 30 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Moze to of topic ale spójrzcie na ten link: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121150 nie ma jak dobry marketing 7 osób na 14 wybrało by te pamięci :D a w ankiecie brak choćby cellshocka :mrgreen: Edytowane 30 Października 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) No to przekroczyłem 650MHz :) 651,6MHz 2,45V dzielnik 2:3 Edytowane 31 Października 2006 przez Madness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 31 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2006 No to przekroczyłem 650MHz :) 651,6MHz 2,45V dzielnik 2:3 kolejny świetny wynik :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 No to przekroczyłem 650MHz :) 651,6MHz 2,45V dzielnik 2:3 No to gratki. Wynik super. A mógłbyś pokazać screena z przepustowością z sandry i everesta przy takim ich taktowaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek-Placek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Madness, mam pytanie Na ile Ci poszły z ustawieniami 3.3.3.8, moje poleciały do 440Mhz przy 2.45V Edytowane 4 Listopada 2006 przez Jacek-Placek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Muszę sprawdzić bo pochłonęła mnie magia MHz i bawiłem się tylko czwórkami i piątkami. Co do testu sandrą to musze coś pokombinować bo zainstalowałem wersję 2005 i mi się nie odpala :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Muszę sprawdzić bo pochłonęła mnie magia MHz i bawiłem się tylko czwórkami i piątkami. Co do testu sandrą to musze coś pokombinować bo zainstalowałem wersję 2005 i mi się nie odpala :|miałem tak samo ściągnij najnowszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Madness, mam pytanie Na ile Ci poszły z ustawieniami 3.3.3.8, moje poleciały do 440Mhz przy 2.45V Czyżby 1:1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) ciach Ale jeszcze powalczę. Btw, powie mi ktoś - obiektywnie: jest sens trzymać 4GB ramu w kompie? Może tak te pozostałe 2GB też opylić, huh... Edytowane 5 Listopada 2006 przez Cruel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...