insektcc Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Tak jak w temacie... Wylaczam kompa wszystko spoko a po 10 - 15 minutach nagle ni stad ni z owad sam sie wlacza :lol2: Jak sie go drugi raz wylaczy to juz spokoj. To sie nie zdaza czesto. Jakis raz na 2 miesiace. Tak z ciekawosci pytam :) Co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 obstawiam te dwie przyczyny - wadliwy wlacznik (raz na jakis czas mu sie "wyrwie" ;)) - namieszane w opcjach zasilania (bios) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Dzieki :) posprawdzam. Moze rzeczywiscie wlacznik. W biosie tez posprawdzam. Ale dalsze sugestie mile widziane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 w biosie mozesz ustawic zeby komp ci wlaczal o danej godzinie, dniu itp. moze masz jakies zaklocenia w sieci (elektrycznej) chociaz to nie powinno miec nic wspolnego z tym samoistnym wlaczaniem kompa. a tak w ogole, czytalem kiedys o pewnym kompie ktory sie sam wlaczal a robil to nawet wtedy kiedy byl odlaczony od sieci ;) czytalem to w FaktorX (dawali tam niewiarygodne historie) komp byl prawdopodobnie jakis nawiedzony. zobacz czy twoj sie nie bedzie wlaczal jak go odlaczysz od zasilania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Też tak miałem, wina leżała w ustawieniach biosu dotyczących zasilania. Zerknij u siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 w biosie mozesz ustawic zeby komp ci wlaczal o danej godzinie, dniu itp. moze masz jakies zaklocenia w sieci (elektrycznej) chociaz to nie powinno miec nic wspolnego z tym samoistnym wlaczaniem kompa. a tak w ogole, czytalem kiedys o pewnym kompie ktory sie sam wlaczal a robil to nawet wtedy kiedy byl odlaczony od sieci ;) czytalem to w FaktorX (dawali tam niewiarygodne historie) komp byl prawdopodobnie jakis nawiedzony. zobacz czy twoj sie nie bedzie wlaczal jak go odlaczysz od zasilania ;)Ty a moze on jakiś nawiedzony albo opentany :lol2: Zaraz zerkne do BIOSu i popatrze. to pewnie raczej na pewno bios w takim razie. A jak nie BIOS... to wołam księdza :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja nie zapomne jak po delikatym poruszeniu myszki zapalała sie tylko doda HDD i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ły się wentylatory :lol2: wina lezała po stronie myszki <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ja nie zapomne jak po delikatym poruszeniu myszki zapalała sie tylko doda HDD i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ły się wentylatory :lol2: wina lezała po stronie myszki <_<Po stronie myszki? Ja patrzylem w biosie i nie ma wlaczonego wlaczania. Za to jest wlaczanie klawiatura albo myszka :) Jak komus sie nie chce schylic do przycisku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...