Diablo666 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam POszukuje sluchawek do Skype'a w cenie do 25zł o miare dobrej jakosci nie szkodliwej dla ucha:D Czy ma moze ktos te sluchawki QOLTEC HQ-110/120/130 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) 25zł to nawet na pchełki śmieszny budżet. Dla uszu najbardziej szkodliwe są słuchawki o konstrukcji zamkniętej. Edytowane 26 Lutego 2006 przez Bartek-83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 25zł to nawet na pchełki śmieszny budżet. Dla uszu najbardziej szkodliwe są słuchawki o konstrukcji zamkniętej. Wiem ze 25 zl to grosze na taki sprzet ale te sluchawki potrzebuje tylko do rozmowy a nie sluchania muzy dlatego tylko tyle przeznaczam na to. Jeszcze z Logitecha sa ale mono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek-83 Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Heh... A rozmowe masz w stereo ?? :wink: Ja tam nie wiem czy dobre są te Logitechy czy nie, ale do gadania mono Ci napewno wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...