badam Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 mam obecnie tylko dvd-rw NEC 4551A ma z 2 miesiace mam znim taki troche dziwny problem bo niemam pojecia czy to wina jego cyz komputera czy sprzetowego firewalla NV kolega nagral mi normalny cd-rom a potem na dvd-rw dane(nagrywal roznymi komputerami). i przy obu plytach problem.... audoodtwarzanie czyta czyta i starsznie wiesza kompa. obie plyty dziaja w DVD stacjonarnym.poszedlem z tymi plytami do innego kolegi i zapomoca tez dvd-rw bezporblemu odwtorzyl te plyty. jak potrzebujecie jakies szczegoly piszcie bo niewiem czego to wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Pobaw sie moze w tasmach.... Mozesz zaniesc tez DVDrom do kumla i sprawdzic czy na jego kompie dzialaja te plytki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...