Kiszka Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) witam wszystkich mam taki problem mam procesor athlona 2000xp i spaliła mi sie płyta główna DFI kt 300 kupiłem płyte ASRock K7VT4APRO MIKROUKŁAD TO VIA VT837 APOLLO KT600 I JAK ODPALAM KOMPA TO WYKRYWA PROCKA 1250 PRZESTAWIAM MAGISTRALE NA 1800 I NIE CHODZI MOZNA JAKOS ZROBIC ZEBY BYŁ ATHLON SPOWROTEM BIOS TEZ ZRYTY AMI BIOS POMOCY WILEKIE DZIEKI ZA DOBRE RADY Edytowane 26 Lutego 2006 przez Kiszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszka Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 widze ze nikt nie wie jak pomóc albo niechce sie nikomu napisac jednak moze ktos cos poradzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zworke na plytce zmieniles..?? Poczytaj w instrukcji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszka Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 wielkie dzieki juz jest 2000 teraz go moze jeszcze troche podkrece :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...