Diablo666 Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Mam pytanie do posiadaczy tej karty.Czy zgrywacie filmy np z kamery?Jakim kodekiem z jakimi ustawieniami i czy macie stery pod Xp :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 www.prolink.pl lub www.prolink.com.tw jeśli idzie o sterowniki. Są sterowniki pod WinXP, ale w systemach serii NT nie ma obsługi kamery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Witam /mozesz mi powiedzieć czy masz na tej karcie wszystkie programy ze zwyklej anteny ktore masz na telewizorze.Ja kupilem tą karte i mam ją przeklete.Mam tylko jedynke.Reszty nie idzie oglądać. Ma ktoś jakis pomysł zeby cos z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Witam /mozesz mi powiedzieć czy masz na tej karcie wszystkie programy ze zwyklej anteny ktore masz na telewizorze.Ja kupilem tą karte i mam ją przeklete.Mam tylko jedynke.Reszty nie idzie oglądać. Ma ktoś jakis pomysł zeby cos z tym zrobić ? Miałem kilka art PixelTV (obecnie model PlayTV HD) i na wszystkich zawsze miałem odbiór tych stacji TV co normalnie na telewizorze (sygnał z anteny). Uważam też, że sama jakość obrazu jest duzo lepsza na monitorze niż na tv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoos Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 Ja mam Pixel View Paly Pro i mam ją przeklęte.Moze za duze zakłócenia w obudowie...? Niewiem co o niej mysleć . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2003 ja mam ta karte ale ogladam programy z satelity obraz idealny :twisted: jesli chodzi o 1ke 2ke... to trza szukac szukac i jeszcze raz szukac (recznie!!!!!!) pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo666 Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 A mnie sie wszystko zjeba.... Chcialem zainstalowac nowsze stery i [gluteus maximus].W Windzie 98 jak uruchamiam program z TV pisze"Load Library Fail 1114" i co z tym zrobic? Prubowalem wszystkiech sterow i dalej to samo. Natomiast w Xp nie moge jej zainstalowac a mam stery pod Xp,pisze ze wystapil błąd przy instalacji. O co tu chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOala Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 Genialna strona o zgrywaniu za pomocą kart TV i nie tylko (niestety nie jestem jej autorem)!!! http://adramel.neostrada.pl/ Co do jakości obrazu na kartach TV to jest ona zależna przede wszystkim od jakości sygnału antenowego!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...