Skocz do zawartości
Sajrus-World

Celeron D 4.6ghz Box + Otwarte Okno

Rekomendowane odpowiedzi

ELO ALL

Dzisiaj wziąłem sie za max oc mojego Celeron standartowo jest on taktowany zegarem 2.5Ghz udało mi się go przetaktować do 4.6Ghz chłodzenie boxowe + komp przy oknie. W środku części były zimniutkie chyba na chłodzeniu ac jest to najbardziej wykręcony celeron D. Wrzucam narazie screen z cpuz i sisoftware sandra, jade narazie do laski później zdam relacje spróbuje wyciągnąć więcej oraz poodpalam super pi 16m i inne testy. Uuu zapowiada się ciężka noc. A teraz mykam do laski się zrelaksować o 10 gdzieś będe spowrotem mam nadzieję że z lepszym wynikiem :D

Celeron D 4.6Ghz

Edytowane przez Sajrus-World

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tja tylko czy to jest sabilne ? ;) Bo już widziałem Twoje "full stable" i zapodana tylko próbka spi 1M ;)

I wyniki mają sie do tych taktów jak do [gluteus maximus] :lol: bo wkońcu to celefon :P

pozatym nie widzę w tym nic extremalnego <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tja tylko czy to jest sabilne ? ;) Bo już widziałem Twoje "full stable" i zapodana tylko próbka spi 1M ;)

I wyniki mają sie do tych taktów jak do [gluteus maximus] :lol: bo wkońcu to celefon :P

pozatym nie widzę w tym nic extremalnego <_<

Odnośnie moje full stable 4.3 to jest full stable wrzuciłem próbke 16m a na kompie mam próbke 32m.

No jak 4.6Ghz to nie jest extreme to spoko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie moje full stable 4.3 to jest full stable wrzuciłem próbke 16m a na kompie mam próbke 32m.

No jak 4.6Ghz to nie jest extreme to spoko

no bo nie jest, szczegolnie ze robione ac, chociaz woda z lodem czy cos, jakas inwencja, a nie postawic kompa na okno,....patrzac na wyniki ludzi na zachodzie to twoje 4.6 to zaledwie sredniawka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi